Home ȘtiriProiecte secrete Alfa Romeo Stelvio facelift va debuta în cursul anului 2022

Alfa Romeo Stelvio facelift va debuta în cursul anului 2022

de George Grosu
blank

Producătorul italian Alfa Romeo, lucrează în prezent la un facelift pentru modelul său SUV mediu Stelvio și care va debuta până la finalul acestui an. Fotografiile surprinse recent scot în evidență partea frontală cu faruri Full LED, iar pe lateral insigna Estrema a unei versiuni speciale.

După ce a prezentat în urmă cu aproape o lună noul model SUV compact Tonale, Alfa Romeo a început să lucreze la îmbunătățirea modelului Stelvio care concurează în segmentul SUV-urilor medii. Recent au fost reperate două exemplare camuflate la partea frontală din prototipul modelului Stelvio purtând insigna „Estrema”, pe un transportor auto împreună cu alte exemplare din modelul Giulia care se pare că va beneficia și acesta de un ușor restyling pâna la finalul acestui an.

Cu o culoare roșie specială a caroseriei și jante de culoare neagră având un design dedicat, prototipurile modelului Stelvio fotografiate poartă o insignă „Extreme” pe aripile față. Acest nou logo de culoare neagră, anticipează ceea ce probabil va fi o nouă versiune specială, poate chiar vârf de gamă și care va debuta odată cu facelift-ul programat în cursul acestui an.

Sub camuflajul părții frontale se pot observa cu ușurință farurile actualizate, care ar trebui să fie echipate cu tehnologie LED Matrix, la fel ca în cazul noului SUV compact Alfa Romeo Tonale.

Noua bară de protecție față, care este de asemenea camufaltă la partea inferioară, ar părea că derivă direct din cea a actualei versiuni Veloce, deci cu un design mai sportiv și dinamic decât versiunea standard a modelului Stelvio. Acest lucru ar sugera că versiunea cu facelift și implicit noua versiune sportivă Estrema s-ar putea baza pe cea mai sportivă versiune actuală a gamei modelului Stelvio.

În schimb, la partea din spate, blocurile optice și bara de protecție par nemodificate. Particularitatea celor mai recente fotografii este că atât sedanul Giulia, cât și SUV-ul Stelvio au fost surprinse alături de un exemplar din noul Maserati Grecale, care va debuta pe 22 martie 2022.

În ceea ce privește interiorul acestor prototipuri modificate de Alfa Romeo Stelvio, nu au putut fi surprinse fotografii concludente. Cu toate acestea, este posibil ca atât Stelvio, cât și Giulia în noile versiuni restilizate să fie echipate cu un grup de instrumente complet digital, similar celui prezentat pe nou lansatul model Tonale.

Privind spre orizontul noutăților la Alfa Romeo, reamintim că în cursul anului 2024 ar trebui să debuteze noul crossover din segmentul subcompact cunoscut momentan sub denumirea de Brennero și care va fi primul model cu propulsie 100% electrică al companiei italiene, în timp ce în cursul anului 2025, Alfa Romeo va lansa primuele sale modele disponibile numai cu propulsie electrică, respectiv Giulia și Stelvio din noua generație, înainte de a pune capăt producției de modele cu motoare convenționale în anul 2027.

Foto: Schutle Design; Walter Vayr via Facebook

blank
Prototip Alfa Romeo Stelvio facelift
blank
Prototip Alfa Romeo Stelvio facelift
blank
Prototip Alfa Romeo Stelvio facelift
blank
Prototip Alfa Romeo Stelvio facelift
blank
Prototip Alfa Romeo Stelvio facelift
blank
Prototip Alfa Romeo Stelvio facelift
blank
Insignă laterală față Estrema
blank
Ilustrație computerizată cu viitoarea generație Alfa Romeo Giulia
blank
Ilustrație computerizată cu viitoarea generație Alfa Romeo Stelvio

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?