Home Revista AMS Concurs auto motor și sport și Prestigio

Concurs auto motor și sport și Prestigio

de
blank

Se apropie sărbătorile de iarnă așa că dorim să oferim posibilitatea cititorilor noștri fideli de a câștiga un cadou potrivit pentru călătoriile cu mașina. Punem în joc o cameră auto video Full HD Roadrunner 520GPS de la Prestigio și un sistem de navigație GeoVision 7777 tot marca Prestigio.

GV7777EU_Angle02

Ce trebuie să faci?

Intră pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AMSro, dă LIKE la pagină (dacă nu ai făcut-o deja), urmarește în fiecare zi, de luni până vineri, subiectele #mașinazilei. Tot ce trebuie să faci apoi este să intri în secțiunea concurs a site-ului www.amsonline.ro (https://www.amsonline.ro/concurs-auto-motor-si-sport-si-prestigio) și să ne spui în secțiunea de comentarii numele corect al mașinii din ziua respectivă.

În fiecare zi, selectăm un câștigător dintre cei care au răspuns corect care va deveni astfel finalist. În fiecare zi, începând cu 22 noiembrie, vom anunța finalistul din ziua precedentă. După ce strângem cinci finaliști, unul dintre ei va câștiga premiul pus în joc în săptămâna respectivă.

Puteți să vă anunțați prietenii de pe Facebook de acest concurs (Like&Share la pozele #mașinazilei și la pagina https://www.facebook.com/AMSro).

Simplu, nu?

 

Regulament

Perioada concursului: 21 noiembrie – 4 decembrie.

Mecanism: intri pe facebook amsonline.ro (https://www.facebook.com/AMSro), LIKE la pagină, vezi poza cu #mașinazilei și intri apoi ne spui numele mașinii în comentariile ce însoțesc acest articol, le găsești în baza paginii.

În prima săptămână punem în joc o cameră video Full HD de la Prestigio, model Roadrunner 520GPS (21 noiembrie – 27 noiembrie).

În a doua săptămână de concurs premiul oferit este un sistem de navigație GeoVision 7777 Prestigio (28 noiembrie – 4 decembrie).

Pe 5 decembrie anunțăm cei doi câștigători. Un participant nu poate cumula cele două premii, deci vor fi doi câștigători.

Ne poți spune numele mașinii zilei până la 23.59 în ziua respectivă, urmând ca a doua zi noi să schimbăm provocarea.

Premiile vor fi expediate de către organizatori.

Premii de ultimă generație

Roadrunner 520GPS Prestigio

Camera auto video Full HD

Camera masina

Cea mai compactă dintre camerele auto video Full HD, Prestigio – Roadrunner 520GPS dispune de un unghi de vizualizare de 120° și o rezoluție de 1920×1080. Ecran TFT de 2.0 inchi cu funcție de închidere automată și panou control ușor de accesat. Carcasa de metal elegantă și design subțire pentru a îndeplini și cele mai pretențioase gusturi.

RoadRunner 520GPS are o mulțime de funcții printre care mențioăam tehnologie pentru detectarea mișcării, filmare pe timpul nopții, începerea înregistrării la pornirea motorului, zoom digital și multe altele pentru ușurință în utilizare și înregistrări video de calitate.

GeoVision 7777 Prestigio

Mult mai mult decât navigație

GV7777EU_Angle

Bucurati-va de toate beneficiile unui tablete PC Android pe un navigator GPS pentru divertisment nelimitat in masina.

În primul rând, este un navigator GPS de excepție. Apoi puteți asculta muzică, citi cărți, urmări filme și chiar programul TV preferat (datorită tunerului TV digital), pe un ecran touch capacitiv HD de 7 inchi. Dar asta nu e tot! Acum puțeti avea toate beneficiile unei tablete Android pe un dispozitiv GPS. Prestigio prezintă noul navigator GPS bazat pe Android – GeoVision 7777.

Pentru a stoca toate fișierele media, dispuneți de 8GB de memorie, ce poata fi extinsă cu până la 32GB cu un card de memorie. Conectați navigatorul GPS la TV pentru a vă bucura de divertisment nelimitat.

Articole similare

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?