Home Revista AMS Ediția AMS pentru februarie 2018 vă așteaptă la centrele de difuzare a presei

Ediția AMS pentru februarie 2018 vă așteaptă la centrele de difuzare a presei

de Aurel Niculescu

Revista AMS pentru februarie 2018 va fi disponibilă la centrele de difuzare a presei de marți, 30 ianuarie 2018, gata să vă ofere cu mult mai multe noutăți din lumea auto decât are zile cea mai scurtă lună din an.

Din îndepărtatul Detroit sosesc cele mai noi trenduri pentru industria auto de peste ocean – unde continuă să domine în mod spectaculos SUV-urile și pickup truck-urile. Nu trebuie însă să ne facem griji – prea mult – pentru adepții curentului eco, deoarece vă putem prezenta planurile gigantului Volkswagen din sectorul electricelor în contrapartidă.

Avem și o întâlnire – deocamdată indirectă – între cele două SUV-uri care se produc în România, deoarece am fost prezenți la testele internaționale desfășurate în Portugalia cu noul Ford EcoSport „made in Craiova”, în timp ce noua generație Dacia Duster a fost supusă unui test comparativ… între generații. Și pentru că vremea continuă să ne joace feste, este cazul să ne pregătim pentru soare și cald chiar și în lunile de iarnă – dovadă testul nostru cu decapotabilele Chevrolet Corvette Grand Sport Cabrio, Mercedes-AMG GT Roadster și Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet.

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?