Revista AMS

Ediția de aprilie 2017 AMS vă așteaptă la centrele de difuzare a presei

Ediția de aprilie 2017 AMS este pe piață începând din 28.03.2017. Numărul 4 din 2017 auto motor și sport te așteaptă la centrele de difuzare a presei cu o radiografie a celui mai important eveniment auto al acestui început de an, Salonul Auto de Geneva 2017. În deschidere vorbim despre noul look Audi: ritmul schimbărilor făcute de această marcă este uimitor până și pentru cei din interior.

La rubrica teste începem cu impresiile despre noul E Coupé de la Mercedes-Benz și continuăm cu Opel Zafira, Mini Countryman, Renault Clio GT Line, Audi Q2, Mazda3, Mercedes Clasa E, Opel MokkaX, Cadillac Cyclone, Ducati Multistrada 950 și… Dacia 1301. În testele comparative am pus față în față Alfa Romeo Giulia, Audi A4, BMW Seria 3 și Mercedes Clasa C, respectiv, Ford Kuga, Hyundai Tucson și Peugeot 3008.

De asemenea, avem și un dublu test în care noul Jaguar F-Pace își întâlnește înaintașul – venerabila limuzină Mark IX din 1959, un reportaj cu impresiile de la centrul de testare a anvelopelor de iarnă Hankook din Finlanda, dar și o analiză despre „afacerea secolului” – achiziționarea Opel de către PSA.

Echipa AMS

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta