Home Revista AMS Ediția de decembrie 2017 AMS vă așteaptă de mâine la centrele de difuzare a presei

Ediția de decembrie 2017 AMS vă așteaptă de mâine la centrele de difuzare a presei

de

Ediția de decembrie 2017 AMS va fi disponibilă la centrele de difuzare a presei de marți, 28 noiembrie 2017. Numărul 12 din 2017 auto motor și sport vă așteaptă cu subiecte inedite, analize, teste și editoriale cu cele mai importante noutăți din industria auto. Deschidem ediția de decembrie 2017 cu un editorial ce previzionează modul în care se reinventează clasa de mijloc sub presiunea boomului SUV-urilor: pe lângă modelele cu facelift există concepte complet noi și apare la start prima generație de mașini pur electrice.

Câteva pagini de știri și trend auto, unde vă supunem atenției: Porsche Cayenne, Honda NSX și Type R, Bentley Flying Spur, Renault Koleos, BMW M2, Peugeot 3008, Mini Cooper S, Audi A5 Sportback, Ducati SuperSport și… Ferrari F430 Challenge. În testele comparative am pus față în față un BMW 635 CSi cu un Opel Monza GSE, respectiv câteva SUV-uri urbane într-un megatest desfășurat în Spania.

Pentru amatorii de motorsport avem o retrospectivă a sezonului 2017 de Formula 1 și un interviu cu părintele BMW M, Jochen Neerpasch, la rubrica moto avem impresiile de la Salonul Moto de la Milano, la rubrica Eco vorbim despre stațiile de încărcare și, din secțiunea Inedit, vă invităm să citiți despre Dacia D6, precum și o istorie a petrolului românesc.

Lectură plăcută!

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?