Revista AMS

Ediția de martie 2017 AMS vă așteaptă la centrele de difuzare a presei

Ediția de martie 2017 AMS este pe piață. Numărul 3 din 2017 auto motor și sport te așteaptă la centrele de difuzare a presei cu noutăți și prezentări ale câtorva dintre noutățile ce vor fi expuse la Salonul Auto de Geneva 2017. În deschidere avem analiza restartului pe care îl pregătește Volkswagen, acum că jocul de pocker legat de sancțiunile de miliarde din SUA se apropie de sfârșit. Cei de la VW își doresc acum să lase trecutul în urmă. Herbert Diess, șeful brandului, a elaborat un plan îndrăzneț până în 2025, cu multe modele noi. De asemenea, avem și o prezentare cu noul model de clasă mică de la SEAT, despre care ibericii spun că este cel mai bun Ibiza, dar și a noului KIA Stinger GT, cu care producătorul coreean atacă segmentul premium.

În această ediție avem și impresiile de la testele cu noile Nissan Micra, Jeep Grand Cherokee, Honda Civic, Škoda Octavia facelift, BMW Seria 5, Hyundai i30 și Infiniti QX30. În testele comparative, am pus față în față Toyota CH-R și Nissan Qashqai, respectiv hibride plug-in hibrid (Audi A3, BMW Seria 2, Mercedes Clasa C, Volkswagen Passat, Mercedes Clasa S i BMW Seria 7) dar și un test fratricid între Renault Mégane Estate și Renault Kadjar.

Pilotul nostru de serviciu, Andrei Mitrașcă, a făcut o vizită la Academia Titi Aur pentru a sta de vorbă cu Bogdan Vrabie, unde a
testat nu una, ci două mașini de curse, pentru un macadam… la dublu. Tot la rubrica de teste de sorginte motorsport, specialișii noștri au testat o adevărată legendă: Audi quattro.

La rubrica de tehnică avem un interviu cu dr. Dirk Wisselmann (BMW), care ne-a adus câteva lamuriri despre subiectul condusului autonom.

Am fost și „Înapoi în viitor”, în sediul departamentului de design Mercedes-Benz, unde am văzut nu doar cum vor arăta viitoarele automobile cu stea în trei colțuri ci am luat la parte la tot ceea ce înseamnă proiectarea unui viitor automobil – de la prima idee și până la produsul final. Impresiile noastre după o zi petrecută în studioul de creație al mărcii din Sindelfiengen pot fi citite într-un articol extins de la rubrica design.

Echipa AMS

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE