Home Revista AMS Ediția de noiembrie 2017 AMS vă așteaptă deja la centrele de difuzare a presei

Ediția de noiembrie 2017 AMS vă așteaptă deja la centrele de difuzare a presei

de

Ediția de noiembrie 2017 AMS este de astăzi disponibilă la centrele de difuzare a presei. Numărul 11 din 2017 auto motor și sport vă așteaptă cu subiecte inedite, analize, teste și editoriale cu cele mai importante noutăți din industria auto. Deschidem ediția de noiembrie 2017 cu tot ce știm despre viitorul Porsche Carrera: Ce speră fanii de la modelul de anul viitor? O greutate mai mică și o caroserie mai compactă! De ce se tem fanii? De un motor cu patru cilindri care să scadă consumul standard. La ce se pot aștepta fanii? Vă invităm să citiți articolul.

Câteva pagini de știri și trend auto, în care vorbim despre Volvo XC40, primele PHEV din istoria Land Rover, Audi A7, Polestar 1 sau noua serie GR de la Toyota, fac trecerea către zona de teste. Aici vă supunem atenției: BMW Seria 6 GT, BMW X3, Jeep Compass, Mercedes-AMG E63 S, Opel Grandland X, Peugeot 308 GTI, Porsche Panamera Sport Turismo, Renault ZOE, RollsRoyce Phantom, SEAT León ST Cupra, Škoda Karoq, și… mașina Sfântului – Volvo P1800 S! În ceea ce privește testele comparative, am pus față în față patru dintre cele mai reprezentative modele ale segmentului compact: Volkswagen Golf, Opel Astra, Hyundai i30 și Peugeot 308.

Pentru amatorii de călătorii pe două roți avem un test cu Honda VFR800X Crossrunner, iar pentru fanii motorsportului propunem un interviu cu Romain Grosjean.

Lectură plăcută!

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?