Home Revista AMS Prima ediție AMS din 2018 vă așteaptă de mâine la centrele de difuzare a presei

Prima ediție AMS din 2018 vă așteaptă de mâine la centrele de difuzare a presei

de

Prima ediție AMS din 2018 va fi disponibilă la centrele de difuzare a presei de marți, 19 decembrie. Având în vedere faptul că anul următor va aduce peste 150 de automobile noi, iar boomul SUV-urilor continuă neabătut, de la clasele mici pâna la cele mari, deschidem prima ediție AMS din 2018 cu o trecere în revistă a celor mai importante dintre aceste noutăți.

Câteva pagini de știri și trend auto fac trecerea către zona de teste, unde vă supunem atenției: noua Dacia Duster, Volvo XC40, BMW Seria 3 GT, Ssang Yong Rexton G4, Nissan X-Trail, Volkswagen Polo, Kia Stinger GT, Jaguar E-Pace, SEAT León X-Perience, Alfa Romeo Stelvio, Renault Captur, Hyundai i40 Wagon, Citroën C4 Cactus și Ford Transit Custom. În testele comparative am pus față în față un BMW 740i cu Mercedes S 450 4Matic – un duel între două limuzine germane de prestigiu.

Pentru amatorii de motorsport avem o prezentare a piloților din Formula 1, la rubrica moto propunem un test cu Moto Guzzi V7 III Racer, la rubrica Eco vorbim despre electromobilitatea în transportul greu și la rubrica de tehnică avem un test de lumini cu 21 de becuri care și-au demonstat potențialul.

 Lectură plăcută!

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?