Home Știri Honda încearcă să se definească într-un singur video

Honda încearcă să se definească într-un singur video

de

Honda este cel mai mare producător de motor (de orice tip în afară de diesel) din lume. Produce totul de la motoare pentru avion la variante pentru ambarcațiuni și, evident, automobile.
hondapromo

Producătorul japonez are o istorie în a-și promova diversitatea gamei de produse în videouirle create în scop promoțional – este un laitmotiv cunoscut al mărcii. Cel mai recent din aceasă serie, lansat la sfârșitul săptămânii trecute, adaugă și ceva spectacol la rețeta clasică.

Dacă înainte Honda s-ar fi limitat la a arăta o animație cu motorul asamblându-se, acum s-a ales varianta spectacolului.

Noul spot emană în întregime o dorință de sportivitate a celor de la Honda, o dorință nouă, dacă ar fi să ne uităm ce modele oferă acum producătorul. Noul Civic Type-R, cel mai puternic de până acum, se va alătura modelului super sportiv NSX pentru a începe ofensiva sport a mărcii.

Se spune că aceasă filosofie de a produce mașini ceva mai agresive se va vedea și în viitoarele modele obișnuite de serie – următorul Civic, exemplu.

Articole similare