Home Știri Livrările pentru BMW i8 încep în iunie

Livrările pentru BMW i8 încep în iunie

de

Primele BMW i8 vor ajunge la clienți începând cu luna iunie 2014. Livrările încep în Europa, principalele piețe fiind  cele din Europa de Vest.

BMW i8

BMW i8

Producția lui BMW i8 va demara în aprilie, însă primele comenzi au fost preluate încă din toamna lui 2013. Cererea pentru BMW i8 depășește deja producția planificată pentru perioada de început. Specificațiile tehnice ale noului model au fost deja îmbunătățite față de cele anunțate în prealabil. Astfel, sprintul de la 0 la 100 km/h poate fi realizat în 4.4 s, iar consumul mediu de carburant este de 2,1 l/100 km. Emisiile de CO2 se ridică la 49 g/km.

Interiorul lui i8, dezvăluit în premieră

Din toamna acestui an, BMW i8 va deveni primul automobil de serie echipat cu faruri cu tehnologie laser. Disponibile opțional, acestea dubleză raza de acțiune a farurilor cu leduri oferite standard, faza lungă putând lumina până la 600 de metri. Mai mult, noul sistem are un consum de energie mai mic cu până la 30%, este mai compact și mai ușor, și nu se încălzește aproape deloc. De asemenea, un alt mare avantaj îl constituie lumina puternică emisă, cu o intensitate de zece ori mai mare decât o sursă uzuală de lumină și similară cu cea din timpul zilei, care nu obosește atât de tare ochii șoferului.

Articole similare

Comentarii închise.