Home Știri A apărut nr. 4/2013 al revistei auto motor și sport

A apărut nr. 4/2013 al revistei auto motor și sport

de

cover ams aprilie 2013.indd

 

 

Colecția de primăvară a celor mai importante noutăți din industria auto, prezentă în ediția de aprilie a revistei auto motor și sport.

Pentru ediția de aprilie a revistei auto motor și sport, am pregătit un scurt sumar al celor mai importante noi modele lansate la Salonul auto de la Geneva.

În ceea ce privește viitorul, cea mai efervescentă nișă pare deocamdată cea a SUV-urilor, unde producătorii premium și nu numai se pregătesc să scoată pe piață nu mai puțin de 21 de noutăți în următorii 2 ani.

Automobilul-vedetă al ediției este noul Seat León, lansat de curând în România, un model cu un dezvoltat simț practic, dar care își pune bine în valoare gena sportivă cu care marca spaniolă ne-a obișnuit de-a lungul generațiilor sale.

Pe circuitul spaniol Cadix, am testat noul Clio RS 200 EDC cu motor turbo de 1,6 litri și cutie de viteze cu dublu ambreiaj, plus foarte multe elemente sportive preluate chiar din lumea raliurilor.

La polul opus este Renault Zoe, cu care Cristi Sterea a mers deja la Lisabona, primul model complet electric pentru utilizare cotidiană oferit la un preț comparabil cu al modelelor echipate cu propulsii convenționale.

Nu le-am uitat nici pe doamne, care au fost răsfățate la AFI Cotroceni unde, împreună cu publicația Beau Monde, le-am pregătit un salon auto de Mărțișor și multe surprize. În plus, tot pentru ele am realizat și un test comparativ cu patru modele de clasă mini!

Pentru oamenii de afaceri, am pregătit, în premieră, în această ediție, un Special dedicat administrării flotelor auto, „Fleet Management, pentru care Alex Gugoașă a făcut un adevărat tur de forță discutând cu toate companiile importante implicate în aceste servicii, de la importatori, la asigurători, despre servicii de vânzări și administrare, procedee pentru reducerea costurilor și importanța instruirii utilizatorilor pentru profitabilitate.

Din punct de vedere juridic, dacă te simți nedreptățit de noua formulă a timbrului de mediu, află cum poți contesta în instanță acest lucru.

Articole similare