Home Știri Alexandru Tomescu este primul artist din zona muzicii clasice care devine ambasador official al Automobile Bavaria Group

Alexandru Tomescu este primul artist din zona muzicii clasice care devine ambasador official al Automobile Bavaria Group

de

De la debutul său din 1983, Alexandru Tomescu a susținut peste 1500 de concerte și recitaluri în 33 de țări, pe cinci continente şi este câștigător a numeroase premii naționale și internaționale la concursuri de muzică clasică. În 2007, în urma concursului organizat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale,artistul a câştigat, pentru 5 ani, dreptul de a cânta la vioara Stradivarius Elder-Voicu, obiect de patrimoniu naţional, categoria tezaur. Aceasta fusese anterior în posesia celebrului muzician Ion Voicu şi este considerată unul din cele mai bine conservate instrumente construite de Stradivarius. În 2013, Alexandru câştigă pentru a doua oară dreptul de a cânta la vioara Stradivarius Elder-Voicu, astfel că anul acesta s-au împlinit zece ani de când Alexandru poartă vioara Stradivarius Elder-Voicu prin toate colţurile lumii.

În cei 23 de ani de activitate, Automobile Bavaria Group a reprezentat cu mândrie emblema BMW în România, fiind primul importator al mărcii după 1990, primul dealer BMW certificat M. Automobile Bavaria Group a jucat un rol important în lansarea mărcii BMW i în România cu primul service autorizat din ţară şi cu un agent certificat BMW i pentru vânzări încă de la lansarrea oficială BMW i în România. De-a lungul acestei perioade, grupul de dealeri a colaborat cu diverse personalităţi din lumea sportului, a televiziunii sau a filmului, pentru promovarea mărcilor pe care le comercializează în România. Automobile Bavaria Group are o lungă tradiţie de parteneriate culturale. Printre acestea se regăsesc Festivalul Internațional George Enescu, colaborarea de tradiție cu Festivalul Internațional SoNoRo, Cluj ENSEMBLE sau Opera Română.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.