Home Știri BCR Leasing Rally Team abordează strategic Tess Rally

BCR Leasing Rally Team abordează strategic Tess Rally

de

Tess Rally – prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2013 – este cunoscut drept un raliu dificil, cu schimbări spectaculoase de situaţii, în care vremea este un factor major de stres pentru echipajele concurente.

foto1

BCR Leasing Rally Team începe noul sezon competiţional conştientă de dificultatea raliului de la Braşov, de competiţia puternică pe care o va avea de înfruntat, dar este încrezătoare în experienţa membrilor echipei şi în capacitatea acestora de a gestiona o asemenea etapă.

„Deşi ne aşteaptă un raliu dificil, ne propunem să câştigăm atât la echipe, cât şi la clasele la care piloţii noştri concurează. Vali Porcişteanu are nevoie de un plus de şansă pentru clasarea pe primul loc la Clasa 2 – rezultat foarte dificil de obţinut, dar nu imposibil –, dar și un loc secund la clasă ar fi un rezultat foarte bun“, ne-a declarat Alexandru Piţigoi, director general Colina Motorsport

Suntem nerăbdători să luăm startul la Braşov! Nu este doar prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri 2013, ci şi un raliu care ne trezeşte amintiri deosebit de plăcute. Deşi nu suntem localnici, ni s-a spus de multe ori că acesta ar trebui să fie raliul nostru de casă. Vom face tot ce putem pentru a câştiga cursele la care luăm startul şi vom avea aceeaşi determinare pe care o cunosc deja toţi fanii şi adversarii noştri“, ne-a mărturisit Vali Porcişteanu.

Prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2013, Tess Rally, se va desfăşura la Braşov, pe asfalt, în perioada 21–23 martie. Competiţia se va disputa pe 10 probe speciale (8 diferite) cu o distanţă de 140,29 km, lungimea totală a raliului fiind de 442,33 km. Startul etapei este programat vineri la ora 14.00, iar startul pe prima probă specială, Pârâul Rece 1, în lungime de 14,86 km, se va da la 14.47. În prima zi vor fi parcurse patru probe speciale cu o distanţă de 38,15 km, iar a doua zi, şase probe speciale în lungime de 102,14 km.

Articole similare