Home Știri BMW i3, tot mai aproape de realitate

BMW i3, tot mai aproape de realitate

de

Momentul în care BMW i3, primul vehicul electric cu range extender al mărcii, va fi gata de prezentarea oficială se apropie cu repeziciune.

Spy-Shots of Cars

Lansarea lui BMW i3 este programată pentru 2014, iar imaginile pe care le avem acum par să confirme faptul că data va fi respectată. Pozele-spion ce surprind i3 în teste realizate în apropiere de cartierul general al BMW din München înfățișează un prototip ce a renunțat la o parte din camuflaj și, pentru prima oară, putem vedea farurile și stopurile care vor apărea și pe mașina de serie.

Viitorul BMW Seria 7, surprins în teste

Cunoscut și sub denumirea de MegaCity Vehicle, i3 va fi primul vehicul electric al BMW ce va folosi un motor termic doar pe post de range extender, idee similară cu cea care stă la baza lui Opel Ampera/Chevrolet Volt. BMW speră să vândă 30.000 de i3 pe an, iar pentru fanii sportivității va exista și un coupé denumit i8, ce va folosi un sistem de propulsie similar ca principiu, dar mai puternic. Prețul unui BMW i3, al cărui sistem de propulsie va furniza 130 CP, va fi în jurul a 40.000 de euro.

Articole similare

Comentarii închise.