Home Știri Exclusiv: Primele imagini cu înlocuitorul lui Maybach

Exclusiv: Primele imagini cu înlocuitorul lui Maybach

de

Modelele Maybach nu vor avea succesori propriu-ziși, dar cei care caută limuzine superluxoase s-ar putea îndrepta către noi versiuni ale lui Mercedes S-Class.

Spy-Shots of Cars

Pentru Daimler, Maybach nu a fost deloc un succes financiar, din acest motiv decizându-se renunțarea la această marcă. Cu toate acestea, Daimler nu vrea să renunțe complet la nișa clienților extrem de bogați, pentru care un Mercedes S-Class nu este pur și simplu suficient.

Exclusiv: Totul despre viitorul Mercedes GLK

Așadar, vor exista două versiuni ale noului Mercedes S-Class cu ampatament mărit. În imagini apare varianta mari scurtă dintre cele două, care va avea o lungime de aproape 5,5 m, cu peste 20 cm mai mult decât actuala versiune lungă a lui S-Class. La interior, layoutul scaunelor va fi unul clasic, 2+2.

Daimler investește 300 de milioane de euro în România

Pe piață, noul Mercedes S-Class XL (denumirea exactă nu este cunoscută încă) va apărea cândva anul viitor. Dar, dacă acest S-Class va fi urmașul lui Maybach 57, modelul mai lung, Maybach 62, va fi înlocuit de un model Pullman, cu o lungime de aproape 6 metri și cu o configurație a scaunelor 2+2+2. Vânzările încep în mai 2014, așa că miliardarii pot deja să se gândească la combinațiile de culori și la dotările de confort pe care și le-ar dori.

Articole similare

Comentarii închise.