Home Știri Dacia Duster 1.2 TCe va costa 15.700 de euro

Dacia Duster 1.2 TCe va costa 15.700 de euro

de

Ceea ce era o speculație până acum a fost confirmat în mod oficial. Dacia Duster va avea motorul 1.2 TCe, prețurile pentru această versiune fiind anunțate în Belgia.

Dacia Duster

În urmă cu o săptămână, odată cu prezentarea primelor imagini oficiale ale noii Dacia Duster ce va fi lansată săptămâna viitoare, la Frankfurt, speculam că modelul va primi un propulsor 1.2 TCe de 125 CP. Acum, reprezentanții Dacia au confirmat ipoteza, prezentând deja prețurile pentru noul motor, în Belgia. Ele au fost dezvăluite membrilor Cherry Club, o asociație a proprietarilor de modele Dacia.

Dacia crește în Franța, pe o piață în scădere

Dacia Duster 1.2 TCe va avea un preț de pornire de 15.700 de euro, în condițiile în care versiunea de bază, echipată în continuare cu vechiul motor de 1,6 l aspirat costă 11.990 de euro în Belgia. În România, cea mai ieftină Dacia Duster costă în prezent 11.250 de euro, așadar ne putem aștepta la un preț mai mic de 15.000 de euro la noi.

Dacia Duster devine Nissan Terrano în India

Echiparea de serie a versiunii facelift a lui Duster va include și ESP sau airbaguri laterale. Odată cu faceliftul va fi adoptată la interior și planșa de bord prezentă acum pe noul Logan, deci și Dacia Duster va avea în echipările superioare sistemul Media Nav, cu navigație și touchscreen.

Škoda pregătește un rival pentru Dacia Duster

La exterior, se remarcă grila față redesenată, jantele de aliaj fumurii cu design complet nou și o extindere a gamei de culori cu o nuanță nouă de gri care apărea și în imaginile inițiale date publicității de Dacia. Prețurile pentru România nu au fost comunicate încă, iar livrările urmează să înceapă cel mai devreme în noiembrie.

 

 

 

Articole similare

Comentarii închise.