Home Știri Ford Mondeo Vignale Concept, prezentat la Frankfurt

Ford Mondeo Vignale Concept, prezentat la Frankfurt

de

Ford Mondeo Vignale Concept anunță o schimbare interesantă pentru Ford, care dorește să introducă o nouă linie de echipare.

923423l

După ce, de-a lungul ultimelor decenii, Ford s-a prevalat de numele carosierului italian Ghia pentru a-şi promova versiunile cu finisare pretenţioasă, acum a venit rândul studioului torinez Vignale (cumpărat de Ford în 1969) să devină marcă reprezentativă pentru modelele sale de vârf.

Prima imagine a viitorului Ford Focus CC

În acest sens, la Salonul de la Frankfurt va fi expus Ford Mondeo Vignale Concept, un prototip care ilustrează caracterul noului nivel de finisare, situat deasupra actualului Titanium. Dincolo de o serie de detalii restilizate, grila cromată, jantele de 20 inch, tapiţeria din piele şi sistemul Wi-Fi integrat sunt patru dintre elementele importante ale finisării Vignale.

Performanța lui Ford B-Max pe plan european

Aceasta va fi propusă inclusiv pentru seriile S-Max şi Edge. Despre variantele Vignale se spune că vor fi disponibile pe piaţă începând din 2015, ceea ce înseamnă, de fapt, că actuala generaţie Mondeo (apropiindu-se de finalul carierei) ar putea să nu mai fie oferită cu respectivul nivel de finisare premium.

 

Articole similare

Comentarii închise.