Home Știri Exporom Auto&Moto Show 2013 la bilanț

Exporom Auto&Moto Show 2013 la bilanț

de

auto motor și sport a participat la Exporom Auto&Moto Show ediția 2013, un eveniment dedicat mașinilor și motocicletelor, ce a avut și o secțiune specială pentru tuning.

Best Car of the Show_ Skoda Octavia 2, Sitaru Valentin (1)

Cele mai interesante mașini prezente la eveniment s-au înscris într-o competiție la una sau mai multe dintre cele zece categorii: Best Car of the Show, Best Custom Exterior, Best Import Exterior, Best Paint, Best Interior, Best Sound System, Best Rims, Best Car Display, Best Club și Premiul de popularitate. Pentru toate cele zece categorii au fost înscrise peste 90 de mașini, acestea aparținând proprietarilor privați, proprietarilor de cluburi auto și clienților firmelor de tuning.

Marele premiu al evenimentului, Best Car of the Show, a fost acordat unui model Škoda Octavia 2 deținut de Valentin Sitaru. La această categorie, publicul a fost cel care a decis – fiecare vizitator al Auto Moto & Show 2013 a putut vota mașina preferată.

Pentru restul de opt categorii premiate a existat un juriu format din trei membri, jurnaliști din presa de specialitate: auto motor și sport, Auto Expert și site-ul motorsportnews.ro. Pe parcursul zilelor de vineri și sâmbătă, membrii juriului au acordat puncte mașinilor înscrise în concurs în funcție de categoriile pentru care au optat proprietarii. La final au fost desemnate automobilele câștigătoare în funcție de punctajul acumulat.

Articole similare

Comentarii închise.