Home Știri Mini Taxi pentru Noaptea Muzeelor

Mini Taxi pentru Noaptea Muzeelor

de

Evenimentul Noaptea Muzeelor, ce va avea loc în data de 18 mai, va beneficia pentru a treia oară de participarea Mini, care pune la dispoziția doritorilor o flotă de modele pentru transport.

mini-noaptea-muzeelor-2013-4

O flotă formată din diferite modele ale gamei Mini va fi la dispoziţia bucureştenilor pentru a putea explora oferta de cultură din Noaptea Muzeelor, ediţia 2013. Maşinile vor staţiona în apropierea principalelor muzee din centrul oraşului și îi vor transporta pe vizitatori între locațiile ce participă la eveniment.

Test cu Mini Coupé

Este al treilea an consecutiv când Mini este maşina oficială pentru Noaptea Muzeelor şi oferă  gratuit serviciul de taxi. Şi în acest an, Mini a pregătit pentru o tombolă la care fanii pot câştiga cursuri de pilotaj. Pentru participare, cei interesaţi pot accesa site-ul http://www.mininews.ro/noapteamuzeelor.

Mini are o tradiţie bogată în dezvoltarea de proiecte şi asocierea cu muzee, expoziţii internaţionale şi galerii de artă din întreaga lume. Un astfel de exemplu este MINI/Goethe-Institut Kuratorenresidenz Ludlow 38, înfiinţat în 2011. Acesta are drept scop susţinerea tinerilor curatori şi pentru a da şansa unor tineri artişti germani să lucreze timp de un an la New York.

 

Articole similare