Home Auto util Goodyear UltraGrip pornește în forță în această iarnă

Goodyear UltraGrip pornește în forță în această iarnă

de

Gama de anvelope Goodyear UltraGrip pornește în forță în această iarnă cu o serie impresionantă de victorii în teste: patru victorii în teste și nouă locuri pe podium confirmă poziția Goodyear ca fiind  unul din liderii de top la nivel mondial în materie de anvelope de iarnă.

Goodyear sărbătorește după o performanță de excepție înregistrată recent în cea mai noua serie de teste importante derulate de prestigioase publicații auto din Germania. După ce a fost supusă unor teste derulate în varii condiții de iarnă, gama de anvelope UltraGrip nu numai că a reușit să își securizeze primul loc în patru teste, dar și nouă locuri pe podium, obținând totodată de trei ori calificativul ‘exemplară’, de patru ori calificativul ‘foarte recomandabilă’ și de alte trei ori calificativul ‘recomandabilă’ pentru anvelopele din gama UltraGrip: UltraGrip 9, UltraGrip Performance Gen-1, UltraGrip Performance SUV Gen-1 și UltraGrip Ice 2. Aceste victorii confirmă angajamentul asumat de Goodyear de a oferi confortul necesar pentru o gamă largă de vehicule și conducători auto. Haideți să ne uităm mai atent.

Goodyear UltraGrip 9

Așa cum demonstrează testele, anvelopa UltraGrip 9 livrează o performanță de excepție în cele mai grele situații de iarnă, cu excelente capacități ale frânării atât pe carosabil umed cât și uscat în condiții specifice de iarnă. Anvelopa a câștigat de asemenea locul întâi în testul anului al ADAC pentru anvelope de iarnă. Potrivit ADAC, anvelopa UltraGrip 9 a avut scorul cel mai bun la consumul de carburant și s-a comportat excelent pe suprafețe umede. Ei au numit-o o anvelopă de iarnă foarte bine echilibrată, care se dovedește a fi deosebit de bună în special pe zăpadă. Publicația soră Touring Club Switzerland a numit de asemenea anvelopa UltraGrip 9 ca fiind o anvelopă foarte bine echilibrată, iar ÖAMTC i-a prețuit abilitățile pe zăpadă. Autozeitung a numit anvelopa UltraGrip 9 ‘ca fiind foarte recomandabilă’, iar Autobild a etichetat-o ca fiind o anvelopă ‘exemplară’ și i-a dat un loc pe podium, grație perfomanței sale convingătoare pe zăpadă și pe drumuri înzăpezite, siguranței pe care o oferă în condiții de acvaplanare și a rezistenței la rulare scăzută.

Goodyear UltraGrip Performance Gen-1

Anvelopa Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 a primit de asemenea un număr important de complimente. Ea a fost victorioasă în testul Auto Bild Sportscars grație performanței manevrabilității sale dinamice în toate condițiile. Stabilitatea sa în materie de aderență laterală pe carosabil umed și pe zăpadă, buna siguranță la acvaplanare și rezistența la rulare care ajută la economisirea de carburant au împins-o de asemenea pe locul unu. Nu este de mirare că au numit această anvelopă ‘exemplară’. Anvelopa a primit de asemenea un loc pe podium în testul ADAC având cel mai bun rating pe zăpadă și în materie de consum de carburant, precum și un loc pe podium în testul Sport Auto, care a etichetat anvelopa ca fiind foarte recomandabilă.

Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-1

Anvelopa pentru SUV și-a depășit toți competitorii și a câștigat locul întâi în testul Auto Bild Allrad, care nu numai că a numit anvelopa ‘exemplară’, dar i-a apreciat de asemenea performanța deosebită pe zăpadă, aderența foarte bună pe suprafețe umede, rezistența la rulare scăzută (cea mai scăzută din toți competitorii) și calitatea unei călătorii confortabile. Anvelopa a urcat de asemenea pe locul trei în testul publicației germane Auto Strassenverkehr și a câștigat un loc pe podium în testul Auto Motor și Sport cu performanța sa convingătoare pe drumuri de iarnă. Aceasta a demonstrat de asemenea că este de încredere pe suprafețe umede, având manevrabilitate ușoară în viraje. Pentru aceasta a fost etichetată ca fiind ‘recomandabilă’.

“Suntem extrem de încântați că atracția Goodyear pentru inovație, performanță excelentă și siguranță a fost confirmată de această gamă largă de teste de specialitate”, a spus Martijn de Jonge, Brand Director Consumer PBU EMEA. “În special pe timp de iarnă, când anvelopele sunt de o importanță crucială pentru că trebuie să facă față unei vremi pline de provocări, noi putem oferi starea de spirit necesară unei game largi de conducători auto.”

Contributor: Roxana Habina

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.