Home Motorsport Hyundai întărește echipa de teste pentru WRC

Hyundai întărește echipa de teste pentru WRC

de

Pilotul francez Bryan Bouffier se alătură programului de testare al Hyundai Motorsport pentru 2013. Bouffier devine astfel noul pilot de teste pentru 2013, alături de finlandezul Juho Hänninen.

Pilotul Bouffier_Hyundai Motorsport 2013

 

Hyundai Motorsport l-a desemnat pe francezul Bryan Bouffier drept unul dintre piloții de teste pentru anul 2013. Această informație completează anunțul recent care confirmă implicarea finlandezului Juho Hänninen în dezvoltarea programului Hyundai Motorsport pentru i20 WRC 2013.

Bryan Bouffier a câștigat o serie de competiții internaționale precum Campionatul de Raliuri din Polonia (trei titluri obținute), Campionatul de Raliuri din Franța 2010, Raliul Monte Carlo, Campionatul Internațional de Raliuri 2011. De curând, francezul concurează în Campionatul European de Raliuri. Experința vastă și abilitățile dobândite în calitate de pilot de teste reprezintă aspecte importante atât în dezvoltarea echipei, cât și în pregătirea modelului i20 WRC.

Pilotul Bouffier Hyundai Motorsport 2013

În timp ce Juho Hänninen a pilotat pentru prima dată i20 WRC în luna mai, Bryan Bouffier a beneficiat de această oportunitate zilele trecute. Cei doi sunt principalii piloți de teste ai Hyundai Motorsport pentru 2013. Pe parcursul anului, vor fi sustinuți și de piloți secundari. Obiectivul Hyundai Motorsport este de a beneficia de experiența acumulată de aceștia, astfel încât i20 WRC să fie pregătit pentru toate condițiile posibile de traseu.

 

Directorul echipei Hyundai Motorsport, Michel Nandan, a declarat: „Mă bucură faptul că Bryan a devenit membru al echipei Hyundai Motorsport. Este un pilot profesionist și poate furniza răspunsuri detaliate privind partea tehnică – sunt atribute importante pentru un pilot de teste. Acestea, alături de experiența și rezultatele lui Juho din WRC, asigură un debut puternic pentru programul nostru de evaluare“.

Bryan Bouffier a adăugat: „Sunt încântat să mă alătur programului de evaluare Hyundai Motorsport. Este un proiect important și solicitant, dar dispunem de o echipă consolidată și de resurse impresionante. Prin urmare, debutul este promițător și sunt convins că vara aceasta va fi productivă“.

Articole similare

Comentarii închise.