Home Știri Hyundai Kona, SUV de oraș

Hyundai Kona, SUV de oraș

de

După o serie întreagă de teaser-e, informații și imagini  aruncate pe internet în ultima lună, Hyundai a prezentat fotografiile oficiale ale celui mai mic SUV al său. Botezat Kona, acesta înlocuiește vechiul ix20 și preia motoare și transmisii de la modelele din gamă.

Cu o lungime de 4154 mm, o lățime de 1800, o înălțime de 1550 și un ampatament de 2600 mm, Hyundai Kona se înscrie în limitele exterioare ale mașinilor de oraș, dar oferă spațiu interior pentru patru pasageri. La startul vânzărilor vor fi oferite patru motoare, trei pe benzină și un diesel: 1.6 litri T-GDI de 177 CP, 2.0 litri de 149 CP, 1.0 de 120 CP și, respectiv, 1.6 litri de 113 sau 131 CP. Versiunea 1.6T-GDI este echipată cu o cutie automată cu dublu ambreiaj, cea 2.0 cu o cutie automată cu șase trepte, iar tracțiunea integrală este oferită opțional.

La interior se remarcă infuzia de tehnologie destinată infotainmentului, cu display central de 5,7 sau 8 inch, Head-Up Display, Android Auto și Apple CarPlay.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.