Home Știri Land Rover Discovery Sport, debut național

Land Rover Discovery Sport, debut național

de

Prezentat drept cel mai versatil SUV compact, Land Rover Discovery Sport propune până la șapte locuri, are abilități în off-road peste media segmentului și afișează o imagine distinsă. Prețurile încep de la 37.448 de euro.

ScotiaGreen_019

După lansarea la nivel mondial, care a avut loc la Paris, în luna septembrie 2014, Premium Auto, Importatorul Oficial Jaguar Land Rover pentru România, lansează pe piața românească noul model Land Rover Discovery Sport. Primul reprezentant din noua familie de modele Discovery, noul Discovery Sport, oferă opţiunea de „5+2“ scaune, pastrând aceleaşi dimensiuni ca ale unui SUV premium de cinci locuri.
„Provocarea noastră a fost să îmbinăm designul premium cu versatilitatea excepţională, cele două atribute trebuind să conlucreze armonios, a declarat Gerry McGovern, Land Rover Design Director and Chief Creative Officer. Sunt mândru să spun că am atins acest obiectiv – designul dinamic al lui Discovery Sport va rezona cu publicul său la nivel emoţional, iar acest model este mai polivalent decât orice alt SUV premium compact de pe piaţă.“

CorrisGrey_024

Discovery Sport poate fi echipat cu o serie de motoare pe benzină şi motorină, în patru cilidri. Atât motorul pe benzină Si4 de 2,0 litri, confecționat integral din aluminiu, cât şi cel de 2,2 litri turbodiesel sunt dotate cu tehnologia stop/start, injecţie directă la presiune înaltă și supraalimentare turbo. Motorizarea TD4  dezvoltă 150 CP, cu emisii de 149 g/km CO2, iar motorul SD4  dispune de 190 CP,  emisiile de CO2 fiind de 157 g/km. Ulterior, în 2015, un motor turbodiesel eD4, dotat cu transmisie manuală, va completa oferta, acesta având emisii CO2 de numai 119 g/km. Motoarele pot fi cuplate atât la o transmisie automată cu nouă trepte de viteză, cât şi la una manuală cu șase trepte. De asemenea, în funcție de preferință, clienții au la dispoziție versiuni cu tracţiune integrală sau doar frontală.

Preţul de pornire al noului model Land Rover Discovery Sport este de 37.448 de euro, iar vânzarea efectivă va începe în luna martie 2015.

Articole similare

Comentarii închise.