Home Motorsport Jan Kopecký, liderul din Campionatul European de Raliuri vine la Sibiu

Jan Kopecký, liderul din Campionatul European de Raliuri vine la Sibiu

de

Jan Kopecký și Pavel Dressler, echipajul aflat pe primul loc în clasamentul Campionatului European de Raliuri, au confirmat participarea la Raliul Sibiului, etapa a șaptea a sezonului 2013. 

Sata Rallye Açores, Ponta Delgada 25-27 04 2013

După cele trei victorii și un loc secund în prima jumătate a sezonului în Campionatul European de Raliuri, Jan Kopecký vine la Raliul Sibiului cu un singur obiectiv: victoria. „Am primit multe informații despre această etapă de la colegii noștri din Marea Britanie, care au câștigat anul trecut aici, și suntem pregătiți să ne luptăm și noi pentru prima poziție în clasament. Ținând cont de natura traseului, trebuie să gestionăm inteligent această cursă și cred că putem obține un rezultat bun“, a spus pilotul Škoda Motorsport.

Conform regulamentului din Campionatul European de Raliuri, se iau în calcul cele mai bune patru rezultate din fiecare jumătate de sezon, iar Raliul Sibiului este primul eveniment din cea de-a doua jumătate. „Pentru noi este important să câștigăm aici și vom face tot posibilul sa obținem maximum de puncte. Ne vom adapta strategia în funcție de ceea ce se întâmplă pe parcursul raliului și mi-ar plăcea mult să câștig la Sibiu. Am ales această etapă pentru că am auzit numai lucruri frumoase și îmi doream să ajung și eu în România. Raliul Sibiului este cea mai bună oportunitate pentru mine și abia aștept să vizitez țara voastră“, a completat Jan Kopecký.

 

Articole similare

Comentarii închise.