Home Știri Mercedes GLE Coupé, informații și imagini oficiale

Mercedes GLE Coupé, informații și imagini oficiale

de

Mercedes GLE Coupé este competitorul direct al lui BMW X6, model care până acum nu avea un concurent direct.

mercedes-benz-gle-coupe-01

Mercedes GLE Coupé

Mercedes GLE Coupé este nu doar un nou SUV, ci și primul SUV al mărcii care respectă noua strategie privind denumirile din gamă. Ținta ta sa este BMW X6, prima mașină care a îmbinat elemente de design preluate de la SUV-uri și de la coupé-uri.

Gama de motorizări pune accentul pe ideea că GLE este în fapt o mașină cu pretenții sportive. Propulsoarele dezvoltă între 258 și 367 CP. Există, încă din start, un diesel V6 și două motoare pe benzină cu aceeași arhitectură. GLE 350 d 4Matic are un cuplu maxim de 620 Nm la 1600 rpm, în timp ce GLE 400 (benzină) dezvoltă 333 CP, iar GLE 450 promite 367 CP și 520 Nm.

mercedes-benz-gle-coupe-25

Mercedes GLE Coupé vine, opțional pentru GLE 350 d și GLE 400, cu sistemul Dynamic Slect, care modifică modul de răspuns al trenului de rulare, și Sports Direct-Steer. GLE 450 dispune de aceste  sisteme standard, fiind vârful de gamă.

mercedes-benz-gle-coupe-28

La interior se remarcă noua consolă centrală cu sistemul de navigație amplasat în partea superioară, ce aminteșe de o tabletă. Opțional este oferit sistemul de infotainment Comand și o serie de sisteme de siguranță, de la Collision Prevention Assist Plus, Steering Assist și Stop&Go Pilot și Pre Safe Brake.

Articole similare

Comentarii închise.