Home Știri Nissan prezintă Juke R revizuit cu 600 CP

Nissan prezintă Juke R revizuit cu 600 CP

de

Nissan Juke R este un model foarte apreciat pentru senzația pe care o confer celui de la volan. Modelul actual are 550 cp, dintr-un motor V6 biturbo de pe GT-R, tracțiune integrală avansată și un body kit vizibil iar recent a fost anunțată noua variantă a sa, cu 600 cp.

Nissan-Juke-R-20-20

Acum Nissan a adus câteva înbunătățiri lui Juke R, de ordin mechanic, tehnologic și esthetic. Acum modelul, numit Juke R 2.0, primește 600 cp standard și deși nu s-a anunțat official, probabil va reuși să sprinteze până la prima sută de kilometric pe oră în mai puțin de trei secunde.

Prețul va rămâne unul prohibitive, modelul anterior costând €500,000, însă pentru variant nouă acesta nu a fost încă anunțat.

Acest model revizuit va beneficia cu siguranță și de experiența celor de la Nissan in construirea modelului Juke de serie dar și a acestuia ultra-performant. Interiorul beneficiază de material noi, de mai bună calitate, ca orice Juke din 2015 și primește toate schimbările observate pe un Juke obișnuit, de serie cu facelift.

Articole similare