Home Știri Noul Koleos a obținut 5 stele la EuroNCAP

Noul Koleos a obținut 5 stele la EuroNCAP

de

Cele cinci stele acordate de organismul independent de testare vin ca urmare a rezultatelor excelente prin care noul Koleos a demonstrat că este cel mai bun din segment la capitolul siguranță activ/pasivă, conform protocolului de test stabilit de Euro NCAP în 2016. Acesta obține un scor de 90% pentru protecția adulților, 79% pentru protecția copiilor, 62% pentru protecția pietonilor şi 75% pentru pachetul de siguranţă. 

Siguranța la standardele Renault

Noul Renault KOLEOS beneficiază de o structură concepută pentru a-și proteja pasagerii. Utilizarea a doua tipuri de oțel, unul mai elastic pentru suportul motorului și unul mai dur pentru carcasa habitaclului, are ca scop protecţia compartimentul pentru pasageri, chiar și în cazul unui impact sever. Echipamentul standard de siguranță include două airbag-uri frontale care îşi adaptează extinderea în funcție de natura șocului și poziția persoanei, două airbag-uri laterale pentru torace / umăr pentru pasagerii din față, două airbag-uri de tip cortina, dispozitive de fixare ISOFIX şi I-Size pe scaunele laterale din spate și, de asemenea, centuri de siguranță cu dispozitive de pretensionare cu limitator de sarcină pentru toți pasagerii.

În domeniul siguranței active, echiparea standard a noului Koleos (sistemul de asistenţă la frânarea de urgenţă, sistemul de stabilitate electronică a vehiculului, distribuția electronică a forței de frânare, asistența pentru pornirea în pantă etc.) este întărită de un set de sisteme de asistenţă (ADAS) de ultimă generație. Accesibile din tableta R-LINK 2, acestea permit: un condus mai sigur datorită atât sistemului de frânare de urgență activă (AEBS City și Inter-Urban) cu alertă la depășirea benzii de rulare (LDW) cât și a senzorului pentru unghiul mort (BSW) și a recunoașterii semnelor rutiere. De asemenea, camerele și senzorii permit comutarea automată între luminile de drum şi întâlnire (AHL), asistența la parcare (Easy Park Assist).

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.