Home Știri Opel Karl, informații și imagini oficiale

Opel Karl, informații și imagini oficiale

de

Opel Karl devine modelul de bază din gama mărcii germane și vine cu un preț de bază mai mic de 10.000 de euro.

Opel Karl

Opel Karl

Opel Karl își face debutul în gama Opel ca model de bază ce vine cu un preț accesibil. Numele său, Karl, aduce un omagiu fiului celui care a înfiinţat compania. Clienţii vor putea cumpăra un autovehicul cu cinci uşi, cu o lungime de 3,68 metri şi spaţiu pentru până la cinci persoane cu mai puţin de 10.000 de euro.

Opel va produce un nou SUV

În plus, noul membru al familiei Opel poate fi echipat cu numeroase tehnologii de siguranţă, confort şi infotainment. Karl este propulsat de un motor pe benzină de ultimă generaţie, cu trei cilindri şi capacitate de un litru. Din vara anului 2015, Karl, Adam şi Corsa vor asigura mărcii Opel cel mai puternic portofoliu de autovehicule de mici dimensiuni şi cel mai tânăr de pe piaţă.

Opel-KARL-293732

Opel Karl este echipat cu un motor de ultimă generație. Noul 1.0 ECOTEC de 55 kW/75 CP, un motor pe benzină de un litru, cu trei cilindri a fost dezvoltat special pentru Karl. Pe lângă sistemul ESP cu controlul tracţiuni, ABS cu distribuţie electronică a forţei de frânare şi asistentul la pornirea în rampă, care previne deplasarea înapoi a autovehiculului la pornirea în rampă, disponibile standard, Opel Karl poate fi echipat cu o altă dotare de siguranţă, avertizarea privind părăsirea benzii de circulaţie.

Opel-KARL-293739

Cu ajutorul senzorilor camerei frontale, care scanează drumul, aceasta îi avertizează pe şoferi atunci când părăsesc neintenţionat banda, prin intermediul unui semnal sonor şi al unei pictograme galbene intermitente. Producția noului model începe în prima parte a anului 2015.

Articole similare

Comentarii închise.