Home Știri Rombat își schimbă logoul

Rombat își schimbă logoul

de

Rombat, cel mai mare producător român de baterii auto, a ales data de 1 decembrie pentru a lansa noua identitate vizuală a companiei.

logo-ROMBAT

Rombat este o marcă 100% românească, având o tradiție de peste 30 de ani în fabricarea bateriilor auto. De aceea, compania a ales ziua de 1 decembrie pentru lansarea noii identități vizuale, această dată având o semnificație puternică pentru atât pentru companie, cât și pentru milioanele de români care folosesc bateriile produse la Bistrița.

„România pornește cu ROMBAT“ este numele campaniei care a debutat la finele anului 2014 și care va rula pe principalele posturi TV din România.

„Noua identitate de marcă reprezintă o evoluție normală în istoria brandului ROMBAT. Această identitate nu este doar un nou logo sau o nouă etichetă, ci aduce o nouă viziune asupra produselor și asupra brandului. În plus, facem parte din Metair, al treilea grup ca importanță în industria bateriilor din Europa, Africa și Orientul Mijlociu, iar creșterea afacerilor a atras după sine și o nouă imagine a companiei. Suntem lideri de piață în România, ne vom consolida această poziție, iar pe plan internațional, furnizăm peste 65% din producția noastră de baterii. Noul logo ROMBAT simbolizează siguranța produselor ieșite de pe poarta fabricii, dar și investițiile continue pe care le facem în dezvoltare“, a declarat Eduard Croitoru, directorul de marketing și vânzări al Rombat.

Rombat lansează o nouă capacitate de producție

Din  primăvara anului 2012, acționarul Rombat este grupul sud-african Metair, deținând 99,42%. Metair e un investitor  strategic, desfășurând activități în domeniul producției și distribuției de produse și servicii în industria auto.

În 2013, compania bistrițeană a finalizat o investiție de 17 milioane de euro într-o nouă unitate de producție cu o capacitate de 700.000 de baterii, utilată la cele mai înalte standarde și care poate produce atât baterii pentru mașini cu tehnologie stop/start, cât și baterii convenționale. Prin realizarea noii structuri, capacitatea totală de producție a ROMBAT ajunge la 3,3 milioane de baterii.

Articole similare