Home Motorsport Opel susține Craiova Super Rally

Opel susține Craiova Super Rally

de

Craiova Super Rally, eveniment ce va avea loc în zilele 15-16 septembrie şi organizat de Asociaţia „Club Sportiv AMC Racing” și susținut de federația autohtonă de profil, va fi susținut de Opel Romănia. Compania își anunța anul  trecut intenția de a susține competițiile automobilistice locale și concretiza afirmația devenind partener oficial al unei etape decisive a CNVC, Trofeul Opel de la Brașov. Anul acesta,  pe lângă etapa amintită, marca germană susține prima competiție din Bănie, ce va avea loc în centrul Craiovei, pe un traseu de concurs cu o lungime de 1,5 km.

Vineri, 15 Septembrie, vor fi prezentate echipajele în zona Pieței Mihai Viteazul, urmănd ca  sâmbătă, 16 Septembrie, să aibă loc competiția automobilistică (Zona Pasajului Universității).

”Ca pasionat auto știu ce înseamnă bucuria sportului cu motor. Din perspectiva mărcii pe care o reprezint, pasiunea pentru mașini este un aspect important în munca noastră de zi cu zi.  Susținerea competițiilor sportive nu se rezumă numai la a construi modele de succes și la victorii câștigate, ci și la susținerea sportului în sine.” afirmă Cristian Milea, Country Director Opel România.

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.