Home Știri Porsche Bank România lansează un nou serviciu de Internet Banking

Porsche Bank România lansează un nou serviciu de Internet Banking

de

Porsche Bank, parte a Porsche Finance Group România, a lansat un nou serviciu de Internet Banking. Acesta este disponibil începând cu luna august.

Ionuț Purice, președinte al Porsche Bank

Ionuț Purice, președinte al Porsche Bank

Noul serviciu destinat clienților Porsche Bank poate fi accesat de pe site-ul www.porschebank.ro și este disponibil, începând cu luna august, în două versiuni: Extras electronic și PorscheBank@YOU.

Versiunea Extras electronic este o platformă read-only, care permite vizualizarea situației contului și a plăților efectuate, fără opțiunea de a realiza operațiuni, avantajul acestei versiuni fiind simplitatea accesului (fără token-uri, parole complicate sau contracte de semnat cu banca).

Piața de leasing operațional se menține pe creștere

Pe de altă parte, PorscheBank@YOU este modulul tranzacțional al serviciului de Internet Banking, care permite utilizatorului efectuarea oricărui tip de operațiuni pe cont: plăți în lei sau valută, schimb valutar, activarea serviciului de direct debit etc.

„Mobilitatea este una dintre valorile pe care ne bazăm, ca Grup, și, cu fiecare nou produs sau serviciu, ne propunem să le oferim clienților mobilitate, în toate formele ei. Noul serviciu de Internet Banking al Porsche Bank vine tocmai ca răspuns la realitățile și exigențele clienților noștri: se bazează pe o platformă performantă, rapidă, prietenoasă, care economisește timp și energie, accesibilă non-stop, de oriunde în lume. În plus, platforma oferă și un serviciu de mesaje online, în așa fel încât clientul să contacteze banca direct din platformă”, a declarat Ionuț Purice, președinte al Porsche Bank.

Articole similare

Comentarii închise.