Home Știri Skoda Rapid Spaceback Monte Carlo, mai sportivă

Skoda Rapid Spaceback Monte Carlo, mai sportivă

de

Cu imaginea lor dinamică și unică, modelele Skoda Monte Carlo impun un nou curent emoțional în cadrul gamei de modele Skoda. În toamna acestui an va fi lansat și Rapid Spaceback Monte Carlo.

Rapid_Spaceback_Monte_Carlo_001

Datorită cererii mari din partea consumatorilor, Skoda a extins anul acesta gama Monte Carlo cu Skoda Citigo Monte Carlo și Skoda Yeti Monte Carlo. Skoda Fabia a fost lansată în versiunea Monte Carlo în 2011 și a depășit orice așteptări prin designul său emoțional. Astăzi, modelele Monte Carlo includ multe dotări, precum grila frontală neagră, jante din aliaj negre, gemurile laterale din spate și luneta cu tentă închisă, precum și alte elemente de design cu contrast accentuat datorită finisării negre. Yeti Monte Carlo și Rapid Spaceback Monte Carlo sunt disponibile de asemenea cu un plafon negru. Interioarele beneficiază, printre altele, de volane cu trei spițe, acoperite cu piele, scaune sport cu un design special și elemente de design Monte Carlo sportive.

Skoda se sincronizează cu Android

Edițiile speciale Monte Carlo aduc un tribut special celor 113 ani de istorie de succes a Skoda Motorsport. Skoda a participat pentru prima dată la ‘Regina Raliurilor’, legendara competiție de la Monte Carlo, în 1936. Imediat, Skoda a obținut locul doi la clasa sa, cu modelul Popular. Pentru a omagia acest succes, producătorul ceh a lansat Skoda Popular Monte Carlo. Acest automobil a devenit un simbol al designului prin aripioara sa distinctă din partea din spate. în 1977, Skoda 130 RS a înregistrat o dublă victorie la clasa sa, în Raliul Monte Carlo.

Prima schiță a viitoarei Skoda Fabia

Pe baza acestor succese au fost create actualele modele Monte Carlo. “Din ce în ce mai mulți clienți caută automobile personalizate și emoționale, care să aibă ceva aparte,” spune Werner Eichhorn, membru al Consiliului de Administrație Skoda, responsabil pentru Vânzări. “Modelele noastre Monte Carlo oferă această individualitate în combinație cu dotări de vârf, la un excelent raport calitate/preț. În același timp, aceasta este o modalitate prin care ne exprimăm tradiția îndelungată și încununată de succes din motorsport.”

Noua Skoda Rapid Spaceback Monte Carlo va debuta în această toamnă. Modelul Rapid Spaceback este disponibil spre vânzare de aproape un an, fiind primul hatchback compact al mărcii din Republica Cehă. Noua versiune Monte Carlo afișează o imagine dinamică și puternică. Partea frontală este caracterizată de rama neagră a grilei radiatorului și de priza de aer lată și neagră, precum și de inserțiile negre din faruri și proiectoarele de ceață. Ediția specială dispune de jante din aliaj negre, de 16 sau 17 inch.

Skoda, vânzări record

De asemenea există ornamente negre pe pragurile ușilor. Designul sportiv se continuă la interior, printre altele, cu volanul cu trei spițe, îmbrăcat în piele cusută cu ață roșie și maneta schimbătorului de viteze îmbrăcată în piele, de asemenea cusută cu ață roșie. În plus, există scaune sport cu design Monte Carlo, împreună cu un set de pedale din oțel inoxidabil și covorașe negre cu tiv de culoare roșie. Rapid Spaceback Monte Carlo are la bază versiunea de dotări ‘Ambition’ și este disponibilă cu toată gama de motoare de la Rapid Spaceback (trei motoare pe benzină și două diesel).

Articole similare

Comentarii închise.