Home Știri Renault Espace ajunge la cea de-a cincea generație

Renault Espace ajunge la cea de-a cincea generație

de

Renault Espace va fi lansat oficial la Paris, săptămâna viitoare. Până atunci însă, cei de la Renault au publicat deja primele imagini cu noul model.

Renault Espace

Renault Espace

Renault Espace va fi, cu siguranță, vedeta standului Renault de la Salonul auto de la Paris. Foarte probabil, va fi una dintre cele mai importante lansări de la ediția 2014 a acestui salon. Din start, putem vedea că a cincea generație a lui Espace preia multe dintre liniile conceptului Initiale, prezentat anul trecut, la Frankfurt.

Renault Initiale

Renault Initiale

Alura noului Espace este aceea a unui crossover, ceea ce explică de ce Renault chiar denumește mașina așa în comunicatul ce însoțește pozele. Garda la sol mai ridicată și profilul „solid amintesc de un SUV, însă nu este menționat faptul că modelul ar putea primi și tracțiune integrală. La interior vor putea lua loc până la șapte pasageri, însă primele imagini ale habitaclului vor fi date publicității abia săptămâna viitoare. Printre elementele menționate de Renault se regăsește o consolă centrală plutitoare.

Renault Espace_2

Nu știm încă nimic sigur despre motoarele noului Renault Espace, dar putem bănui că va primi o serie de propulsoare din noua generație, cu cilindree redusă. Mașina folosește noua platformă modulabilă CFM1 a grupului Renault.

Renault Espace

Articole similare