Home Știri Rezultate excelente în ultima serie de teste EuroNCAP

Rezultate excelente în ultima serie de teste EuroNCAP

de

Ultimele patru modele testate de EuroNCAP obțin rezultate foarte bune. Jeep Cherokee, Mercedes-Benz CLA,  Peugeot 2008 și Suzuki SX4 primesc fiecare câte cinci stele.

mercedes-benz-cla-gets-crash-tested-by-euroncap-video_1

Jeep Cherokee, Mercedes-Benz CLA, Peugeot 2008 și Suzuki SX4 au obținut fiecare cinci stele la testele EuroNCAP. Cea mai nouă serie de crash-teste a relevat faptul că pentru protecția ocupanților adulți ai mașinii, cele mai bune rezultate au fost obținute de Suzuki SX4 (92%) și de Jeep Cherokee (92%).

Un model chinezesc primește cinci stele la EuroNCAP

Celelalte două modele au obținut la aceeași categorie 91% (Mercedes) și respectiv 88% (Peugeot 2008). La restul categoriilor, Mercedes-Benz CLA a obținut 75% (protecția copiilor), 74% (protecția pietonilor) și 81% (sisteme de asistență).

Două modele dezamăgesc la testele EuroNCAP

Suzuki SX4 a primit de asemenea punctaje foarte bune pentru protecția copiilor (80%), protecția pietonilor (72%) și sisteme de asistență (81%). În același timp Peugeot a reușit să obțină puncteje de cel puțin 70% la aceleași categorii, în timp ce Jeep Cherokee a primit doar 67% pentru protecția pietonilor.

 

Articole similare

Comentarii închise.