Home Știri Suzuki iV-4, imagini-spion

Suzuki iV-4, imagini-spion

de

 

Segmentul SUV-urilor de clasă mică, din care fac parte Nissan Juke, Škoda Yeti, Renault Captur și Opel Mokka, va avea un nou membru în persoana lui Suzuki iV-4.

Spy-Shots of Cars

Cunoscut pentru mașinile cu apetit crescut pentru teren accidentat, constructorul Suzuki își va extinde gama de modele cu un SUV de clasă mică, segment auto din ce în ce mai îndrăgit de către clienți. Spre deosebire de destoinicul Jimny, noul model va pune accentul mai puțin pe aptitudini în teren accidentat, concentrându-se pe confort superior oferit pasagerilor și pe dotări moderne. Deși camuflajul complet al mașinii surprinsă în teste păstrează foarte bine secretele viitorului model, conceptul iV-4, prezentat anul trecut la Salonul auto de la Frankfurt și precursor al acestui model de serie, marchează cât se poate de clar direcția de design.

Test: Suzuki SX4 S-Cross 1.6VVT

La fel ca S-Cross, este de așteptat ca și acesta să fie oferit atât cu tracțiune față, cât și integrală. De asemenea, gama de propulsoare ar trebui să fie similară, accentul urmând să cadă pe cele două motoare de 1,6 litri, diesel și pe benzină, ambele cu 120 CP. Din ofertă nu ar trebui să lipsească nici transmisia automată CVT.

Oficiali ai mărcii au anunțat deja că noul SUV de clasă mică va intra în producție în acest an, la fabrica din Ungaria. Cel mai probabil, acesta va fi prezentat în cadrul Salonului auto de la Geneva. Încă nu este clar dacă va fi păstrat sau nu numele iV-4.

Articole similare