Home Știri Un nou centru Opel: Rădăcini Motors Constanța

Un nou centru Opel: Rădăcini Motors Constanța

de

Rădăcini Motors Constanța, distribuitor și service autorizat Opel, revine cu un nou centru Opel. Acesta este localizat în partea de vest a orașului Constanța, pe Bd. Aurel Vlaicu nr. 133-135 și pune la dispoziția clienților săi un spațiu generos, la cele mai noi standarde Opel.

Rădăcini Motors Constanța este parte a grupului auto Rădăcini, cu un istoric în piața auto din România de peste 25 de ani.

Cele mai noi modele, Mokka X, Astra K –  mașina anului 2016 în Europa și cel mai accesibil sedan diesel din segment precum și alte oferte Opel, le stau acum la dispoziție clienților Rădăcini Motors în noul centru Opel din Constanța. Pentru orice model ales, Rădăcini oferă soluții complete de finanțare și consiliere de specialitate.

Cristian Milea, Country Director Opel România: „Urmărim în permanență optimizarea rețelei noastre de distribuție, astfel încât să răspundem cât mai bine cerințelor pieței. Oferta Opel este una  foarte competivă, iar noile modele aduc clienți noi pentru marcă, spre exemplu, mulți dintre clienții care au achiziționat un autovehicul Mokka X, nu au mai deținut până acum un autovehicul Opel.”

Rădăcini Motors Constanța pune la dispoziția clienților săi un centru auto complet, ce include, pe lângă noul centru, o unitate service modernă, servicii și asistență la standardele Opel.

Pentru a marca momentul, distribuitorul Opel organizează porți deschise în perioada 10 -11 martie.

Constănțenii pot ajunge cu ușurință la noul centru, acesta fiind situat în apropiere de intrarea în Constanța, dinspre autostrada A2, pe Bd. Aurel Vlaicu nr. 133-135, în zona sensului giratoriu al podului IPMC.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.