Home Promo Renault susține echipa României la Jocurile Olimpice de Iarnă

Renault susține echipa României la Jocurile Olimpice de Iarnă

de

Renault România, sponsor principal al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, susține delegația română la Jocurile Olimpice de Iarnă, ce se vor desfăşura la Soci, în perioada 7-23 februarie 2014.

Sportivii se indreapta spre Renault, masina oficiala COSR

Sportivii se indreapta spre Renault, masina oficiala COSR

În noiembrie 2013, Renault România și-a reînnoit angajamentul de a articipa la Jocurile de Iarnă de anul acesta, de a susține şi premia performanţele olimpice ale sportivilor români şi de a sprijini activitățile Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în cadrul noului parteneriat cu o durată de patru ani.

Renault România își dorește să popularizeze sporturile de iarnă în rândul publicului român și să educe gustul acestuia pentru competițiile destinate sezonului rece. Pe toată durata Jocurilor Olimpice de la Soci, Renault va oferi detalii despre întrecerile sportive şi va deveni suporterul principal al sportivilor români calificați.

Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie, a declarat: Renault România duce mai departe valorile olimpice, valori ce se suprapun cu cele promovate de noi cu fiecare ocazie. Sprijinim participarea delegației române la Jocurile Olimpice de la Soci din februarie 2014 deoarece considerăm că sportivii de performanță care participă la această competiție trebuie să se bucure de toată atenția noastră.

Renault România, Mașina Oficială a Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a condus delegația României către aeroport pe data de 2 februarie, când sportivii noștri au plecat către Soci. Echipa olimpică a României este compusă din 24 de sportivi ce vor concura la următoarele probe de concurs: biatlon, bob dublu feminin, bob dublu masculin, bob patru masculin, sanie, patinaj artistic, schi fond, schi sărituri și schi alpin.

Octavian Morariu, Președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a adăugat: Ne bucurăm că Renault România este alături de noi în această etapă foarte importantă pentru Comitetul Olimpic și sportul românesc. Îi mulțumim partenerului nostru principal că este din nou un sprijin al performanței românești la competițiile internaționale și că rămâne, alături de noi, un susținător al spiritului olimpic.

Pe pagina de Facebook Renault România –  https://www.facebook.com/RenaultRomania, sau pe site-ul oficial Renault – www.renault.ro, utilizatorii vor descoperi informaţii despre cele 15 probe olimpice și despre sportivii români calificați la Olimpiadă.

Echipa Olimpica a Romaniei
Alexandru Andrei Teodorescu - sanie
Alexandru George Barbu - schi alpin
Andreas Paul Neagu - bob patru masculin
Andreea Grecu - bob dublu feminin
Ania Monica Germaine Caill - schi alpin
Bogdan Laurentiu Otava - bob patru masculin
Cornel Dumitru Puchianu - biatlon
Danut Ioan Moldovan - bob patru masculin
Dorin Dumitru Velicu - skeleton
Eva Tofalvi -biatlon
Florin Cezar Craciun - bob dublu masculin
Florin Daniel Pripici - schi fond
Ioan Valeriu Achiriloaie - schi alpin
Maria Adela Constantin - bob dublu feminin
Maria Marinela Mazilu - skeleton
Nicolae Istrate - bob dublu masculin
Nicolae Radu Sovaiala - sanie
Paul Constantin Pepene - schi fond
Paul Septimiu Muntean - bob patru masculin
Raluca Nicoleta Stramaturaru - sanie
Sara Timea - schi fond
Sorin Iulian Pitea - schi sar
Valentin Cretu - sanie

 

Articole similare