Home Motorsport Alexandru Pițigoi revine in fața publicului după 7 ani

Alexandru Pițigoi revine in fața publicului după 7 ani

de

De la 40 începe viața responsabilă! Este mesajul lansat la Raliul Brașovului de trei nume de succes: o companie de top, un pilot renumit și o mașină de competiție. Prin spectacolul oferit publicului prezent la Raliul Brașovului, cu un Porsche 911 GT3 ce a debutat în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, și viteza atinsă la volanul acestei mașini ultra performante, Alexandru Pițigoi a demonstrat că vârsta de mijloc presupune împlinirea și determinarea de a trăi pe deplin și cu mai multă responsabilitate. Piloții știu să facă diferența între traseul de raliu și condusul unei mașini pe străzi publice, fiind printre cei mai disciplinați șoferi din trafic. Sunt sportivi responsabili pentru care volanul nu reprezintă o nebunie pasională, cum s-ar putea interpreta din public, ci o trăire controlată de regulile acestui sport. Același spirit disciplinat, performant și responsabil caracterizează și grupul WIRQUIN.   

Alexandru Pițigoi a revenit în fața publicului după 7 ani și a părut mai motivat ca niciodată să își pună la bătaie toate abilitățile pentru a obține performanță. Cunoscut și ca Dodo, Alexandru Pițigoi este considerat unul dintre cei mai buni piloți ai României. El a concurat timp de 10 ani in Campionatul Național de Raliuri și a câștigat titluri importante precum cel de campion la Cupa Ford Ka, vicecampion în grupa A 2.0 sau vicecampion național al Grupei H, a turismelor modificate. Spiritul său de aventură a luat și un alt traseu, spre Africa, acolo unde s-a apropiat mai mult de latura spirituală a vieții vreme de câțiva ani.

WIRQUIN România, parte a WIRQUIN Group, producător de echipamente sanitare, s-a asociat curselor de motorsport la Raliul Brașovului, desfășurat între 30 martie-1 aprilie, și imaginii pilotului Alexandru Pițigoi. Asocierea are la bază valorile comune împărtășite (dorința de inovație, apelul la tehnologie de cea mai înaltă clasă, profesionalismul recunoscut, succesul atins prin curaj) și vine să reamintească publicului că performanța înaltă înseamnă maturitate.

Momentul parteneriatului nu este deloc unul întâmplător. 2017 este anul în care producătorul de articole sanitare aniversează 40 de ani de existență. 2017 reprezintă și momentul în care pilotul Alexandru Pițigoi revine în competiții. Și asta nu cu mult înainte ca el să împlinească vârsta de 40 de ani. Tot anul acesta, la Raliul Brașovului, modelul Porsche 911 GT3 debutează în Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.