Home Auto util Anvelope de iarnă: Goodyear Ultragrip ajunge la generația a noua

Anvelope de iarnă: Goodyear Ultragrip ajunge la generația a noua

de

Goodyear Ultragrip, una dintre cele mai bune anvelope de iarnă de piață, testată de auto motor și sport, ajunge la cea de-a noua generație în acest an.

Anvelope-de-iarna-noi_4

Goodyear anunță lansarea oficială a celei de-a noua generații de anvelope de iarnă din gama UltraGrip. Noua anvelopă va fi disponibilă pentru consumatori chiar din iarna lui 2014. UltraGrip 9 a fost introdus în cadrul unui eveniment ce s-a desfășurat la Centrul pentru Inovare al Goodyear din Luxemburg, unul din cele două puncte-cheie de cercetare și dezvoltare pe care le deține compania.

Care este cel mai bun sistem electronic de stabilitate de pe piață?

Anvelopa UltraGrip 9 este disponibilă în 33 de dimensiuni în care sunt prezente și dimensiunile de 14 și 16 inchi destinate mașinilor mici și de clasă medie. Această anvelopă înlocuiește modelul de succes al Goodyear, UltraGrip 8, care a fost montat pe mai bine de 7 milioane de mașini în ultimii 3 ani.

Goodyear_UG9 (1)

Noua generație de anvelope de iarnă a fost dezvoltată pentru a răspunde cererii diverse din Europa, unde sunt întâlnite condiții de iarnă variate, de la zilele reci și extrem de uscate la cele cu condiții de carosabil umed și alunecos, sau la zăpadă. 

Construită pe această nevoie, noua anvelopă UltraGrip 9 de la Goodyear livrează o performanță îmbunătățită pe zăpadă comparativ cu generația precedentă. O manevrabilitate mai bună pe zăpadă este asigurată de numărul mare de muchii și de amplitudinea specifică mai mare a canelurii de pe umărul din blocul de caneluri al anvelopei.

Goodyear_UG9 (2)

Pe gheață, densitatea canelurilor specifice modelului UltraGrip, cu o pată de contact în formă pătrată, ajută la îmbunătățirea perfromanței, în timp ce șanțurile hidrodinamice ale UltraGrip livrează o rezistență la acvaplanare extrem de consistentă și o bună performanță la alunecare, permițând anvelopei să vină în întâmpinarea unor variate condiții de iarnă ce se întâlnesc adesea în Europa. Pentru zilele ploioase, blocurile compacte ale umărului lateral dezvoltat cu tehnologie 3D BIS oferă o performanță a frânarii pe carosabil umed mai bună.

Articole similare

Comentarii închise.