Home Teste Test: Toyota Avensis 2.0L D-4d

Test: Toyota Avensis 2.0L D-4d

de

NKO_6205

Viața fără acces la internet devine din ce în ce mai greu de acceptat, așa că Toyota s-a gândit la un sistem de Hotspot pentru clienții săi. În test, modelul Avensis 2.0D cu echipare Executive.

Text: Adrian Drăgan. Foto: Toyota

 

În segmentul automobilelor de clasă medie este greu de ales, oferta fiind variată. Argumente diverse pot înclina balanța către un model sau altul. Dar Avensis are în această dispută propriile atuuri, precum calitate, confort, siguranță și ergonomie. În acest context, Avensis face o mișcare interesantă în cursa echipării și le propune clienților din România un nou sistem de tip Hotspot. Acest echipament este cu atât mai potrivit cu cât Avensis chiar se pretează călătoriilor lungi, întregul set-up al trenului de rulare fiind orientat spre confort. De altfel, chiar și cu motorul diesel, în habitaclu pătrund puțin zgomote deranjante. Motorul de 124 CP oferă un corect echilibru între performanțe și economie, mai ales că Avensis nu a fost niciodată gândit ca un automobil sportiv.

Sistemul Hotspot și-a găsit locul potrivit în cotiera centrală.

Sistemul Hotspot și-a găsit locul potrivit în cotiera centrală.

Și, cum business fără internet nu prea se poate, Toyota România oferă acest sistem ca echipare standard și gratuit. Acesta este un dispozitiv proiectat special pentru mașină, alimentat la baterie, cu o dublă antenă ce asigură trafic de date la viteze ridicate, îmbunătățește recep­ția semnalului și minimizează problemele efectului Doppler. Prin intermediul său se pot conecta simultan – wireless – la internet până la cinci dispozitive (telefoane mobile, tablete, laptopuri, sisteme de joc etc.) Avensis Hotspot e acoperit de garanția de 3 ani specifică accesoriilor Toyota. Router-ul WLAN este oferit împreună cu un abonament de trafic de date gratuit pentru o perioadă de un an în limita a 2 GB/lună, trafic disponibil numai pe teritoriul României. Astfel, acest sistem Hotspot alături de celelalte dotări ale modelului – de conectivitate, siguranță și confort – transformă mașina într-un adevărat birou mobil, devenind unul dintre cele mai complete modele „de business“. Posibilitatea conectării simultane a mai multor dispozitive este utilă însă nu numai într-o călătorie de afaceri, ci poate fi foarte practică și într-o călătorie cu familia.

ams 7/2014

Sistemul Hotspot și-a găsit locul potrivit în cotiera centrală.

Date tehnice

Test: Mazda6

Articole similare

Comentarii închise.