Home Știri Renault Trucks T, camionul anului 2015

Renault Trucks T, camionul anului 2015

de

Renault Trucks T a fost votat „Autocamionul anului 2015“ de către juriul International Truck of the Year (ITOY), alcătuit din 25 jurnalişti din presa internaţională de specialitate.

renault_trucks_t_itoy_3

Adunând 129 de puncte, 48 de puncte în faţa celui mai apropiat rival, Renault Trucks T a câştigat premiul „Autocamionul Anului 2015“, decernat în cadrul Expoziţiei de Vehicule Comerciale IAA Hanovra. Juriul, alcătuit din 25 de jurnalişti specializaţi în vehicule comerciale, reprezentând 25 de reviste internaţionale, a decis că Renault Trucks T este vehiculul care a adus cea mai mare contribuţie transportului rutier în acest an.

Juriul International Truck of the Year a acordat premiul pentru Renault Trucks T în baza a mai multor criterii: inovaţiile tehnologice, confortul, siguranţa, performanţa on-road, economiile de combustibil, aspectul ecologic şi costul total al utilizării (TCO). Juriul a subliniat calităţile camionului Renault Trucks T, menţionând în mod special soluţiile aerodinamice inovatoare, dar şi confortul oferit şoferilor atât în mers, cât şi atunci când se odihnesc.

„Renault Trucks T combină calităţile modelelor de vârf anterioare ale mărcii cu ultimele inovaţii tehnologice în domeniul vehiculelor comerciale, a rezumat Gianenrico Griffini, preşedintele juriului  International Truck of the Year (ITOY). Toate acestea au dus la una dintre cele mai semnificative lansări din ultimii ani.“

Atunci când i-a fost înmânat premiul, Bruno Blin, preşedintele Renault Trucks a declarat: „Sunt încântat să primesc acest premiu în numele Renault Trucks şi aş dori să îl dedic tuturor celor care lucrează în compania şi în reţeaua noastră în întreaga lume. Suntem mândri de acest premiu care va aduce sentimentul de mândrie tuturor celor care vor cumpăra sau conduce camioanele noastre.

De asemenea, acesta a mai adăugat: „În urmă cu un an, Renault Trucks a intrat într-o nouă eră, odată cu lansarea simultană a întregii game. Acest premiu este cel mai bun mod posibil de a scoate în evidenţă noua identitate Renault Trucks. Sunt convins de faptul că recunoaşterea calităţilor modelului Renault Trucks T de către jurnalişti specializaţi şi independeţi din 25 de ţări europene va constitui un argument puternic pentru câştigarea unor noi clienţi.

Bruno Blin, Preşedintele Renault Trucks

Bruno Blin, Preşedintele Renault Trucks

Articole similare