Știri

Audi tratează cu ABT noua versiune specială RS6 Avant Performance Nogaro Edition

Nu mai durează prea mult până când vom avea parte de o nouă generație a modelului A6 de la producătorul din Ingolstadt, însă asta nu înseamnă că versiunile sale de performanță și-au spus încă ultimul cuvânt.

Modelul RS6 Avant este poate unul dintre cele mai iubite de pasionații care își doresc nu doar performanțe de vârf de la automobilul propriu, ci și caracteristici practice de top. Nu de alta, dar avem parte de un station wagon de familie, din clasa mare, dotat cu un maiestuos V8 biturbo de 4 litri și aproape 600 CP în cazul versiunii „Performance”. Ce ți-ai putea dori mai mult? Ei bine, ai putea să vrei să fii cel mai rapid/rapidă tătic/mămică între toate RS6-urile de la antrenamentele de fotbal/înot/balet ale copiilor… Caz în care îți trebuie noua Nogaro Edition, o serie limitată la doar 150 de exemplare și care a fost dezvoltată de Audi Sport împreună cu specialiștii aftermarket de la ABT Sportsline.Pe de o parte un omagiu adus primului model RS din istoria Audi – RS2 din 1994 – pe de altă parte monstru rutier dotat de acum cu aproape 700 CP cub capotă, noua versiune specială are parte de nuanța de caroserie Nogaro Blue, accente negre glossy, jante de 21 inch cu pneuri de 285 mm tot negre, precum și de un sistem de evacuare din titan. Apropo, propulsorul TFSI are acum în total 695 CP și un cuplu de locomotivă de 880 Nm, destul pentru ca RS6 Avant Performance Nogaro Edition să ajungă la 100 km/h în doar 3,7 secund în drum spre viteza maximă limitată electronic la 250 sau 320 km/h dacă se alege opțiunea Dynamic Package Plus.


În cazul în care nu vă deranjează să schimbați apoi marca și modelul, odată ajunși cu familia la locul de vacanță ați putea opta pentru o plimbare la bordul unui model mai „intim” – noi vă propunem noul Mercedes-AMG C63 By VATH, disponibil în versiune coupe, dar mai ales cabriolet. Are parte tot cam de aceeași putere – 690 CP – extrași tot dintr-un nobil V8 de patru litri…

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE