Home Auto util 6 gadgeturi și accesorii utile dacă îți petreci toată ziua în mașină

6 gadgeturi și accesorii utile dacă îți petreci toată ziua în mașină

de
gadgeturi

Dacă ești mereu pe drumuri, probabil că șofatul a încetat de mult să mai fie o activitate relaxantă. Producătorii de gadgeturi și accesorii auto s-au gândit și la acest lucru când au venit cu ideea testerelor pentru diagnoză auto sau a huselor auto cu încălzire. Iată ce alte gadgeturi îți fac viața mai ușoară la drum lung.

Setul cu espressor auto Handpresso

Primul pe listă, pentru că oboseala este principala problemă cu care se confruntă orice șofer de cursă lungă. Handrepresso este un espressor portabil, de mici dimensiuni, special conceput pentru mașină, pe care îl poți conecta la alimentarea de brichetă pentru două minute, suficiente cât să ai timp să adaugi apa și o capsulă de cafea și să îți fie gata ceașca.

Suportul antialunecare Haodou, pentru bordul auto

Îl instalezi extrem de simplu pe bord nu doar pentru a-ți ține aici telefonul, ci și alte device-uri, cheile, mărunțișul, ochelarii de soare – toate la vedere, la îndemână, dar bine fixate.

Husele auto cu încălzire Kaigeli-888

Sunt rezistente la frig și umezeală, dar principalul lor avantaj este altul: pot fi folosite inclusiv în afara mașinii, pe scaunul de birou sau canapeaua de acasă, pentru a elimina tensiunea de la nivelul coloanei și picioarelor.

Tehnologia IQOS Heatcontrol

Dacă tot am început cu cafeaua și esti fumător, trebuie să afli și despre IQOS, dispozitivul care înlocuiește țigările clasice și care încălzește tutunul, nu îl arde, făcând uitate astfel fumul, scrumul și mirosul neplăcut care persista până acum în interiorul mașinii. IQOS păstrează gustul autentic de tutun, iar de anul acesta este disponibil în varianta 2.4 plus, cu încărcare mai rapidă și alerte prin vibrații, la începutul și la finalul experienței.

Testerul Autophix, pentru diagnoză auto

Ți s-a aprins pe bord un martor care nu anunță vești bune? Fie că este vorba despre probleme la motor, sistemul de frânare sau nivelul de ulei, este bine să știi despre ce este vorba înainte să ajungi la service. Un astfel de tester îți indică nu doar codul de eroare, ci și la ce se referă informațiile respective, nu are nevoie de conectare la laptop, afișând totul pe ecranul LCD și poate fi păstrat în torpedou. Este compatibil cu un număr mare de mașini și funcționează fără baterii, prin conectarea la mufa ODB.

Detectorul de radar Cobra RAD 350

Dispozitivul Cobra RAD 350 funcționează în benzile X, K și Ka, detectează inclusiv radarele instant-on și poate fi conectat la aplicația pentru mobil iRadar, prin care primești alerte de la alți utilizatori iRadar.

 

Sursa foto: Shutterstock.com

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?