Auto util Știri

Cele mai utile aplicații pentru șoferii inteligenți

Dacă te afli blocat în trafic și nu ai nici cea mai mică idee despre cum ai putea ajunge în cel mai scurt timp posibil la destinația dorită, s-ar putea să găsești un ajutor de nădejde în aplicațiile pentru șoferi.

Vrei să eviți blocajul din față, cauzat de un accident? Vrei să găsești un loc de parcare? Sau pur și simplu ai uitat unde ți-ai lăsat mașina și vrei acum să o găsești? Aplicațiile dedicate celor aflați la volan oferă informații extrem de importante, atunci când aceștia se află în trafic. Indiferent de sistemul de operare utilizat de telefonul tău mobil, aceste software-uri îți oferă garanția unui condus în condiții mai mult sigure. Iată, așadar, care sunt cele mai utile aplicații pentru cei mai inteligenți șoferi:

Auto Finder
Nimeni nu este perfect, de aceea, se prea poate să uiți pur și simplu unde ți-ai uitat mașina, după o zi stresantă la birou. De aceea, Auto Finder te va ajuta să îți aduci aminte acest “mic detaliu”. Funcționează excelent pe Android, fie că ai un Sony Xperia Z5, un Samsung Galaxy S8, sau orice alt smartphone ce utilizează acest sistem de operare. Un lucru extrem de interesant este că această aplicație reține din ce în ce mai multe informații despre obiceiurile tale de a parca, precum și despre zonele în care obișnuiești să îți lași mașina.
Waze
Absolut toți șoferii care vor să fie informați despre traficul în care se află sau în care urmează să se afle, au această aplicație. Este una dintre cele mai populare aplicații de trafic din lume și le permite șoferilor posibilitatea de a evita blocaje în trafic, de a găsi întotdeauna cea mai buna rută, de a reuși să se folosească de ea, în jobul lor zilnic (taximetrie, curierat, ambulanță etc ). Mai mult decât atât, chiar șoferii pot oferi informații vitale pentru ceilalți useri, lucrul acesta oferind posibilitatea unei interacțiuni în mod real, ce oferă validare și credibilitate, sub forma unui punctaj obținut.
ICE
Fără niciun fel de exagerare, această aplicație îți poate salva într-o bună zi viața. În cazul unui eveniment rutier nedorit, medicii de pe ambulanță sau primii șoferi ajunși la fața locului, pot afla o mulțime de informații vitale despre starea ta de sănătate. Această aplicație stochează date despre istoricul tău medical, alergiile de care suferi, medicamentele pe care nu ar trebuie să le iei etc. De asemenea, prin Butonul de Panică pe care ICE îl pune la dispoziție, poți trimite automat un SMS de urgență cu date despre locația ta, tuturor celor din listă, atunci când viața ta poate fi în pericol.

Cele 3 aplicații pe care le-am prezentat mai sus sunt foarte utile șoferilor care vor să se bucure de siguranță și confort, în fiecare zi. Fie că te afli în oraș, fie că faci drumuri mai lungi, aceste aplicații sunt mereu alături de tine, oferind date vitale în timp real. Indiferent de sistemul de operare al smartphone-ului tău ( Android sau iOS ), indiferent de telefonul mobil de care dispui ( Sony Xperia Z5, Huawei 9 Mate, iPhone X ), te bucuri de calitate mai ridicată a timpului petrecut în spatele volanului. Fii liber să încerci aceste aplicații chiar acum!