Home Modele noi Dacia a anunțat prețurile pentru noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway

Dacia a anunțat prețurile pentru noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway

de Alin-Alexandru Ionescu

La o lună după ce noile modele Dacia au fost prezentate oficial, producătorul de la Mioveni revine cu prețurile pentru cea de-a treia generație Logan, Sandero și Sandero Stepway.

Noile Dacia Logan și Sandero_37

Logan și Sandero sunt disponibile cu trei motorizări, din care două pe benzină (cu puteri de 65 CP, respectiv 90 CP) și o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, cunoscută sub comercială ECO-G. Ambele modele dispun de trei nivele de echipare (Access, Essential și Comfort), acoperind astfel așteptările și necesitățile unor categorii largi de clienți.

Află totul despre noile Dacia Logan și Sandero. Fără diesel, dar cu CVT

Pentru Logan, prețurile variază între 8.400 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Access, cu motorul  SCe de 65 CP și 12.950 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort echipată cu motorul TCe 90 CVT.

În cazul Sandero, versiunea Access, echipată cu același motor SCe de 65 CP, este disponibilă la prețul de 8.600 de Euro, în timp ce versiunea Comfort cu motorul TCe 90 CVT afișează un preț identic cu cel al versiunii echivalente a modelului Logan (12.950 de Euro, cu tot cu TVA).

Citește și: Dacia Spring, primul model electric Dacia și cel mai accesibil EV din Europa

Modelul cel mai atractiv, Sandero Stepway, este propus în două versiuni de echipare (Essential și Comfort), cu motoarele TCe de 90 CP și ECO-G de 100 CP. Prețurile variază între 12.050 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential cu motorul TCe de 90 CP și 14.050 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort, cu motorul TCe 90 CVT.

Toate modelele beneficiază de garanția de 3 ani sau 100.000 km.

Primele livrări sunt programate în cursul lunii decembrie 2020.

Noile Dacia Logan și SanderoNoile Dacia Logan și SanderoNoile Dacia Logan și SanderoNoile Dacia Logan și SanderoNoile Dacia Logan și Sandero_37
hdr
hdr
hdr
Noile Dacia Logan si SanderoNoile Dacia Logan si SanderoNoile Dacia Logan si Sandero

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.