Home Știri Dacia Duster facelift oferă mai mult la aceiași bani

Dacia Duster facelift oferă mai mult la aceiași bani

de

Prețurile pentru Dacia Duster facelift au fost anunțate în Franța și Belgia, iar surpriza este foarte plăcută. Prețul de bază a rămas neschimbat – 11.990 de euro – în ciuda faptului că mașina este mai bine echipată.

Dacia Duster

Prețurile noii Dacia Duster pentru piețele din Franța și Belgia au fost deja anunțate. Acestea pleacă de la 11.900 de euro, ca și până acum, chiar dacă pe lista de echipamente standard au fost adăugate ESP-ul și airbagurile laterale. În România, cel mai ieftin Duster are un preț de 11.250 de euro.

Debut oficial la Frankfurt pentru Dacia Duster facelift

Mai mult, unele echipamente opționale au prețuri foarte competitive. Astfel, sistemul Media Nav este oferit contra sumei de 240 de euro, față de 300 de euro cât costă în prezent în România pe Logan, spre exemplu. Pilotul automat poate fi achiziționat contra sumei de 150 de euro, iar scaunele încălzite costă 200 de euro.

Un român conduce Uzina de Vehicule Dacia

În Franța, motorul 1.2 TCe costă de la 14.500 de euro pentru versiunea Ambiance și 16.700 de euro pentru Prestige. Pe această piață, propulsorul respectiv nu este oferit decât cu tracțiune față. Anterior, Dacia anunțase prețurile pentru Belgia ale respectivului agregat. De altfel, în Franța, singura versiune 4×4 este cea cu motorul 1.5 dCi și 110 CP, care costă între 17.100 și 19.300 de euro.


Articole similare

Comentarii închise.