Home Știri Mitsubishi anunță trei noi concepte la Tokyo

Mitsubishi anunță trei noi concepte la Tokyo

de

Mitsubishi va dezvălui, în premieră mondială, trei noi modele-concept la cea de-a 43-a ediție a Tokyo Motor Show 2013, din noiembrie.

13TMS_image

Cu noua identitate vizuală încorporată, ce simbolizează siguranța și funcționalitatea unui SUV, cele trei modele pun în valoare tehnologia @earth, orientată către protecția mediului, plăcerea de a conduce, putere și siguranță.

Test comparativ: Mitsubishi Outlander vs Hyundai Sante Fe și Honda CR-V

Primul dintre cele trei concepte, Mitsubishi Concept GC-PHEV reprezintă următoarea generație de SUV de mari dimensiuni ce folosește un nou sistem PHEV (plug-in hybrid electric vehicle) bazat pe un singur motor. Sistemul dinamic, integrat, de control al vehiculului S-AWC (Super All Wheel Control) asigură manevrabilitatea superioară, stabilitatea, cât și toate caracteristicile de offroader oferite de către un SUV.

MITSUBISHI Concept GC-PHEV_high

Mitsubishi Concept GC-PHEV

Mitsubishi Concept GC-PHEV este o mașină în pas cu vremurile și oferă, în plus, tehnologie de siguranță preventivă și tehnologie de asistență a șoferului, prin conectarea la rețelele de telefonie mobilă.

Cel de-al doilea model, Concept XR-PHEV, este un SUV compact dotat cu un sistem PHEV de tracțiune față ușor și eficient. În plus, este ușor de manevrat și agil, caroseria sa asemănându-se cu cea a unui coupé sport.

Mitsubishi Space Star are prețuri pentru România

Mitsubishi Concept AR, al treilea model prezentat, este un monovolum compact, multifuncțional, ce oferă atât mobilitatea unui SUV, cât și habitaclul spațios al unui monovolum. Acest concept beneficiază de cele mai recente tehnologii de eficientizare a consumului de combustibil, ce includ utilizarea unui motor cu injecție directă, supraalimentat, de capacitate cilindrică mică.

Articole similare