Home Știri EfficientGrip Performance, eficiență marca Goodyear

EfficientGrip Performance, eficiență marca Goodyear

de

Goodyear şi-a reînnoit gama de anvelope de vară pentru autoturisme prin introducerea EfficientGrip Performance.

GDYR_9128m

Noua anvelopă EfficientGrip Performance, disponibilă în 39 de dimensiuni, livrează, conform noii scheme de etichetare UE pentru anvelope, unele dintre cele mai ridicate ratinguri de performanţă ce pot fi întâlnite la anvelopele existente acum pe piaţă, având clasificarea A pentru aderenţa pe carosabil umed şi B pentru rezistenţa la rulare. De asemenea, pentru cel de-al treilea criteriu – nivelul zgomotului exterior la rulare –, anvelopa promite cele mai mici valori ale decibelilor pentru o anvelopă dintr-o astfel de gamă şi pentru dimensiunile existente acum pe piaţă.

„Când dezvoltăm o anvelopă, dorim să oferim un produs de calitate ce va continua să livreze performanţa promisă pe toată durata sa de viaţă, a precizat Hugues Despres, Brand Director EMEA la Goodyear. „Graţie unor tehnologii precum WearControl, noua anvelopă EfficientGrip Performance poate livra un nivel optim al aderenţei pe carosabil umed şi o rezistenţă la rulare echilibrată pe toată durata de viaţă a anvelopei“, a adăugat Despres.

Tire shot EfficientGrip Performance (2)

Pentru controlul unei uzuri echilibrate pe toată suprafaţa anvelopei, WearControl Technology oferă o aderenţă optimizată pe carosabil umed şi un nivel scăzut al rezistenţei la rulare pe toată durata de viaţă a anvelopei. Nivelul scăzut al rezistenţei la rulare. şi, implicit, consumul mai scăzut de carburant, este asigurat prin noua formulă a compusului folosit la construcţia anvelopei, care reduce încălzirea la nivelul umerilor laterali ai anvelopei, reducând rezistenţa la frecare dintre anvelopă şi suprafaţa de rulare. Un strat avansat numit CoolCushion asigură un control al producerii căldurii şi reduce încălzirea pe toată suprafaţa anvelopei.

Articole similare

Comentarii închise.