Home Auto util Eskimo SUV 2 – noua anvelopă de iarnă pentru SUV-uri de la Sava

Eskimo SUV 2 – noua anvelopă de iarnă pentru SUV-uri de la Sava

de

Sava a anunțat recent lansarea noii anvelope Eskimo SUV 2, cel mai recent produs al firmei slovene din gama de anvelope de iarnă SUV. Sava Eskimo SUV 2 este o anvelopă de iarnă cu rating de înaltă performanță, care oferă un control excelent pe zăpadă și gheață. Lansarea noii anvelope Sava vine ca răspuns la creșterea popularității SUV-urilor. Segmentul de anvelope pentru vehicule utilitare sportive a crescut, de la o cotă de 8% pentru segmentul SUV în 2012 la 10% în 2016.

Anvelopa Eskimo SUV 2 este concepută special pentru a oferi manevrabilitate foarte bună pe zăpadă și frânare optimizată pentru SUV-uri, oferind confort pentru iernile aspre din Europa. Cu cinci dimensiuni disponibile, anvelopa oferă o acoperire ridicată a pieței cu complexitate redusă. Un fapt important pentru clienți, deși oferă o calitate ridicată, anvelopele Sava vin la un preț prietenos cu portofelul consumatorului.

Caracteristici și Beneficii

Designul de tip Athletic Rib oferă capacitatea îmbunătățită a direcției. Simultan, forma optimizată a nervurii centrale reduce zgomotul pe suprafețele de drum uscat, fără a compromite tracțiunea în condiții de iarnă.

Conturul anvelopei cu mai multe raze generează o amprentă lungă și lată, obținându-se o distribuție uniformă a presiunii între anvelopă și șosea. Acest lucru asigură un control mai bun și oferă o pată de contact mare pe drumurile acoperite cu gheață.

Blocurile solide ale modelului Sava Eskimo SUV 2 sunt optimizate pentru SUV-uri și permit o manevrare și o frânare excepționale pe zăpadă. Aceste blocuri asigură margini mai puternice, ceea ce sporește transmiterea forței pe drumurile acoperite cu zăpadă.

Șanțurile circumferențiale sunt poziționate optim pentru a absorbi și dispersa repede apa de pe suprafața de rulare, asigurând aderență excelentă pe drumurile umede.

Anvelopa Eskimo SUV 2 este disponibilă în 5 dimensiuni:

Diponibile din mai 2017 Echipări populare (dar nu numai)
235/65R17 108 H XL Toyota RAV4, Suzuki Grand Vitara, Fiat Freemont, Subaru Outback, Nissan X-trail
255/55R18 109 H XL VW Touareg
235/60R18 107 H XL LR Discovery, VW Touareg
235/55R17 103 H XL VW Tiguan, Audi Q3
225/65R17 106 H XL Fiat Freemont, Audi Q5, Toyota RAV4

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.