Home Motorsport Final cu ghinion în Raliul Finlandei

Final cu ghinion în Raliul Finlandei

de

Pe speciala cu numărul 19 din Raliul Finlandei, echipajul Napoca Rally Academy a avut ghinion și a fost nevoit să abandoneze, dar a revenit duminică în Rally 2.

Simone Tempestini in Raliul Finalndei

Simone Tempestini în Raliul Finalndei

Simone Tempestini și Dorin Pulpea au avut o evoluție bună pe primele cinci speciale din ziua a treia a din Raliul Finalandei și și-au consolidat poziția secundă în clasamentul Junior WRC. „Am început ziua bine și am avut timpi competitivi pe fiecare probă ceea ce este foarte important. Sunt mulțumit de ritmul avut pe probele rapide din Finlanda”, a declarat Simone Tempestini, în primul parc de service al zilei.

Napoca Rally Academy participă în Raliul Estoniei

Din păcate pe speciala a 19-a, echipajul Napoca Rally Academy a lovit o piatra, care a apărut pe trasă, cu roata dreapta față și planetara a cedat. “Nu am putut continua raliul după acest incident, dar vestea bună este că mecanicii noștri au rezolvat toate problemele și vom putea continua în Rally 2. Sunt bucuros că vom merge mai departe pentru că era păcat să nu parcurgem aici cât mai multe probe speciale posibil. Am văzut filmările on-board și după lovitură s-a rupt brațul și planetare și nu am mai putut vira stânga. E păcat că totul s-a terminat aici, dar în același timpsunt mulțumit de ritmul avut”, a mai spus Simone Tempestini.

Duminică, în ziua a patra din Raliul Finlandei, au fost programate trei probe speciale cu o lungime de 36,6 kilometri.

Articole similare